3 Lucruri interesante pe care nu le stiai despre cafea

21 septembrie, 2017 | Autor: | Posted in Comert

Cafeaua este ingredientul principal care da startul diminetilor a milioane de oameni din intreaga lume avand in vedere ca aceasta nu reprezinta doar o simpla bautura delicioasa care a devenit un viciu, ci mai degraba reprezinta o modalitate practica prin care ne putem bucura de un plus de energie pentru intreaga zi. Cu toate ca este o bautura atat de populara in intreaga lume, de putine ori luam in calcul efectele benefice ale acestui produs atat de indragit in oricare dintre statele lumii. Cafeaua este un produs cu o istorie foarte indelungata, iar beneficiile acesteia asupra organismului uman au fost recunoscute inca din vremurile antice, atunci cand oamenii vremii utilizau cafeaua in scopuri terapeutice.

Ceafaeaua se regaseste la ora actuala intr-o varietate de sortimente, astfel ca regasirea aromei de cafea pe gustul nostru reprezinta o veritabila provocare pentru fiecare dintre noi. Tehnologiile in ceea ce priveste prepararea si depozitarea cafelei au evoluat simtitor, astfel ca, capsulele de cafea, care se pot achizitiona si de la www.kafferoma.ro, au devenit un standard pentru lumea moderna. Iata asadar 3 lucruri interesante despre cafea si despre beneficiile acesteia asupra organismului.

1. Aromele cafelei sunt diferite, in functie de tara de provenienta a boabelor de cafea.

Multe persoane nu pun accentul pe aroma cafelei considerand faptul ca intre acestea nu exista o diferenta sesizabila, insa in realitate, intre sortimentele de cafea exista o diferenta pe care un consumator loial o va putea distinge cu usurinta avand in vedere ca intre cafeaua arabica si cea robusta exista o diferenta majora in ceea ce priveste aroma. Pe langa acest aspect, tara de provenienta a cafelei joaca de asemenea un rol deosebit de important in ceea ce priveste aromei unei cafele.

2. Consumul regulat de cafea, risc scazut de diabet de tip II.

Cafeaua este o bautura care a fost indelung studiata de catre numerosi cercetatori din lume, astfel ca in urma studiilor realizate, s-a ajuns la o concluzie interesanta si anume faptul ca un consum regulat si responsabil de cafea (un consum responsabil presupune cel mult doua cesti de cafea pe zi), duce la o scadere a riscului aparitiei diabetului de tip II. Diabetul de tip II reprezinta una dintre cele mai comune afectiuni din sfera afectiunilor diabetice si iata ca un consum regulat de cafea poate totusi duce la o scadere a riscului aparitiei acesti afectiuni.

3. Consumul de cafea duce la cresterea activitatii cerebrale.

Nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate faptul ca o simpla ceasca de cafea ne ofera un plus de energie pentru intreaga zi. Studiile realizate de-a lungul timpului au aratat faptul ca un consum regulat de cafea nu doar ca ofera organismului un plus de energie, insa ajuta totodata si creierul sa functioneze in mod corespunzator. Consumul de cafea duce la o imbunatatire semnificativa a creierului, astfel ca pana si activitatile din a doua parte a zilei vor putea fi indeplinite cu usurinta de catre un consumator de cafea.

Kafferoma este un magazin online care comercializeaza o gama variata de capsule de cafea avand ca si tara de origine Italia si care pot fi achizitionate la preturi speciale.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?