3 Pandantive cu semnificatii aparte, care iti pot infrumuseta tinutele

12 februarie, 2019 | Autor: | Posted in Bijuterii, Fashion

Pregatirea pentru un eveniment de mare anvergura nu este intotdeauna un lucru foarte usor avand in vedere ca adesea suntem presati de timp, iar alegerile pe care le facem in materie de vestimentatie sunt departe de a fi unele tocmai simple. Ca si femei, suntem puse in situatia de a face alegeri foarte dificile in materie de produse vestimentare si bijuterii, asupra carora de foarte putine ori ne putem decide pe moment. Bijuteriile au un rol primordial in ceea ce priveste completarea tinutelor, astfel ca este recomandat sa nu le neglijam atunci cand le alegem. O bijuterie foarte indragita de catre femei este impresionantul pandantiv, bijuterie care pune foarte bine in evidenta gingasia feminina, senzualitatea dar si eleganta. Mai mult decat atat, un pandantiv poate reprezenta chiar o expresie a personalitatii celei care il poarta, astfel ca in astfel de situatii nu putem face alegeri la intamplare atunci cand vine vorba despre astfel de bijuterii.

Piata bijuteriilor este una foarte vasta, fapt pentru care magazinele de specialitate ne intampina astazi cu portofolii care mai de care mai complexe, incat cu greu putem lua o decizie in privinta bijuteriilor care ni se potrivesc cu adevarat. Aceste pandantive din argint reprezinta o alegere de exceptie atunci cand ne dorim sa fim mai mult decat niste prezente incredibile. Pandantivele din argint sunt despre expresivitate, gingasie si eleganta.

Iata asadar 3 modele de pandantive cu care semnificatii aparte cu care nu vei putea da niciodata gres.

Pandantiv pomul vietii.

Unul dintre pandantivele cele mai expresive pentru care poti opta este cel care intruchipeaza pomul vietii. Acest simbol al pomului vietii este unul cu o insemnatate profunda inca din vremurile antice, simbol a carui insemnatate este la fel de importanta si astazi. Acest simbol al pomului vietii desemneaza defapt esenta vietii, fiind asadar unul dintre pandantivele cu o simbolistica si o insemnatate mai aparte.

Pandantiv Angel Wing.

Pandantivul Angel Wing sau pandantivul aripa de inger reprezinta o bijuterie cu totul si cu totul speciala avand in vedere ca acesta simbolizeaza onoarea, protectia si puritatea. Acest pandantiv spectaculos, cu design deosebit reprezinta alegerea ideala pe care o poti face in materie de bijuterii atunci cand iti doresti sa fii unica in adevaratul sens al cuvantului. Lucrat in totalitate manual, pandantivul Angel Wing este talismanul ideal pentru orice femeie care isi doreste sa fie expresiva si gingasa.

Pandantiv Daveea.

Un pandantiv cu totul si cu totul deosebit este reprezentat de Daveea, un talisman care simbolizeaza bogatia si sanatatea in cultura egipteana. Un astfel de pandantiv te va ajuta sa iti completezi tinuta intr-un mod cat se poate de spectaculos avand in vedere ca aceasta bijuterie reprezinta totodata si cele 5 elemente ale feng-shuiului. In alta ordine de idei, pandantivul Daveea este una dintre acele bijuterii cu care nu vei da niciodata gres, indiferent de imprejurari. Mai mult decat atat, nu uita niciodata de zapubmbet, este de departe cea mai naturala si cea mai de efect bijuterie pe care o avem fiecare dintre noi.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?