Ai nevoie de cele mai bune servicii de curierat? Iata cateva lucruri la care ar trebui sa fii atent

28 iulie, 2017 | Autor: | Posted in Servicii

Mai devreme sau mai tarziu, toti ne ovim de problema alegerii unor servicii de curierat care sa se plieze cat mai bine pe nevoile noastre. Este adevarat ca in teorie lucrurile ne pot parea destul de simple in conditiile in care putem afla detalii despre astfel de companii foarte simplu. In realitate insa lucuruile sunt putin mai complicate si acest lucru se datoreaza faptului ca serviciile de curierat s-au diversificat destul de mult in ultimii ani, astfel ca alegerea pe care trebuie sa o facem in acest sens, s-ar putea sa fie putin mai dificila.

Alegerea unui serviciu de curierat potrivit nevoilor noastre nu se poate face din pacate exclusiv prin analizarea factorului financiar, astfel ca, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate va trebui sa luam in calcul si o serie de alti factori la fel de importanti. Alegerea serviciilor de curierat este cu atat mai dificila atunci cand vorbim despre companii, acolo unde calitatea serviciilor alese poate avea o influenta destul de mara asupra imaginii companiei solicitante. Iata insa cateva lucruri care te pot ajuta sa faci ceam ai buna alegere pentru tine.

Urmareste atent dinamica preturilor serviciilor de curierat.

Preturile serviciilor de curierat difera in general de volumul de marfa pe care il trimitem, precum si in functie de timpul prodului pe care il livram. O companie de curierat care se respecta va cauta intotdeauna sa practice preturi cat mai echilibrate. In plus, este foarte important de retinut faptul ca livrarea unui plic, nu ar trebui sa coste niciodata cat livrarea unui colet. Cu alte cuvinte, aceasta distinctie ar trebui sa fie facuta foarte clar avand in vedere ca vorbim despre greutati si dimensiuni complet diferite si care ar trebui taxate diferit.

Ia in calcul gradul de acoperire al serviciilor.

Este mai mult decat necesar ca o companie care ofera servicii de curierat rapid sa aiba o acoperire a acestor servicii cat mai mare. In general, pentru zonele neacoperite, aceste companii au tendinta sa practice costuri suplimentare care de multe ori sunt destul de inconvenabile pentru clienti. Asadar, ideal ar fi sa ne indreptam atentia inspre companii care au o acoperire a serviciilor cat mai extinsa, astfel incat sa avem oportunitatea de a oferi clientilor nostri servicii de calitate la preturi cat mai avantajoase.

Termenele de livrare.

Respectarea termenelor de livrare este fara doar si poate un lucru care ar trebui respectat cu sfintenie de catre o companie de curierat in conditiile in care intarzierea livrarilor poate avea un impact negativ asupra imaginii companiei pe care o administrezi. Daca insa observi ca o companie de curierat nu poate respecta cu strictete acest lucru, poate ca este cel mai potrivit moment sa iti indrepti atentia inspre serviciile unei alte companii.

Xcurier este o comanie de curierat care isi propune sa devina unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii de curierat din Romania, prin oferirea exclusiva de servicii de calitate la preturi cu adevarat concurentiale.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?