Aparatura profesionala corporala – Echipamente cosmetologice pentru saloane

4 mai, 2018 | Autor: | Posted in Infrumusetare

Doamnele și domnișoarele își doresc constant să arate perfect, iar standardele acestea de perfecțiune se schimbă în fiecare an. Odată cu ele evoluează și metodele non-chirurgicale de întinerire a pielii sau corecție a corpului. Acestea devin din ce în ce mai eficiente în fiecare an, datorită dezvoltării tehnologiilor moderne în general. Dacă te întrebi cum funcționează aceste proceduri sau te-ai hotărât că vrei să ajuți oamenii să arate impecabil, aruncă un ochi pe magazinul online Beautyoneshop.ro. Acesta oferă o gamă largă de aparatură profesională corporală pentru salonul de frumusețe. De aici  poți cumpăra echipamentele de cosmetologie bazate pe tehnologia Elos și nu numai, la cel mai bun preț.

În cazul în care doriți să aveți parte de aceste proceduri vă recomandăm să încercați cel mai apropiat salon de înfrumusețare cu aparatură profesională de calitate, deoarece utilizarea acestor echipamente specializate nu este recomandată la domiciliu. Metodele inovatoare de hardware din zilele noastre iți permit să lupți împotriva depozitelor de grăsimi, a celulitei și a ridurilor, corectând diferite defecte ale pielii, foarte rapid, eficient și fără efecte secundare.

Dispozitive cosmetice moderne

Tehnicile hardware în medicina estetică modernă au devenit din ce în ce mai populare, iar cererea pentru astfel de servicii crește în fiecare an. Există diferite tipuri de dispozitive, cu ajutorul cărora se realizează proceduri sigure și nedureroase, care sunt foarte eficiente.

În numai 7 zile, poţi pierde până la 7 cm în talie, îţi remodelezi silueta, elimini celulita şi chiar îţi modifici metabolismul.

Cu nu mai puţin de 5 tehnologii ultra-performante înglobate într-un singur echipament, aparatul Eximia revoluţionează tehnicile de slăbire, garantând cele mai rapide rezultate în tratamentele de slăbire şi de reducere a celulitei.

Unul dintre cele mai populare dispozitive este echipa,emtul de reducere a celulitei și remodelare corporală. Acest echipament a revolutionat domeniul esteticii profesionale, fiind primul aparat non-invaziv ce ofera rezultate vizibile in slabirea localizata. Ultima inovatie in domeniul remodelarii corporale functioneaza pe baza Tehnologiei Elos.

Eficacitatea anumitor proceduri este sporită prin utilizarea cosmeticelor profesionale speciale, care sunt testate clinic și aprobate de dermatologi.

Produsele cosmetice profesionale speciale pot fi și ele găsite pe site-ul magazinului online Beautyoneshop.ro. Acestea conțin în principal componente naturale și sunt hipoalergenice, în cazul în care există sensibilități în această direcție.

 Tehnologia Elos – baza pentru procedurile hardware

Cele mai multe tipuri de aparaturi profesionale corporale, funcționează pe baza tehnologiei certificate Elos. Elos este un echipament special de cosmetologie. Aparatul care funcționează prin metoda Elos, combină două tipuri diferite de energie, care afecteaza țesuturile corpului uman. Spre deosebire de alte dispozitive care funcționează pe baza unei metode de acțiune, dispozitivele Elos combină curentul electric bipolar cu energie laser, permițând obținerea celui mai eficient rezultat.

Ele ajută la stabilirea procesului de regenerare și la accelerarea proceselor metabolice în celulele pielii la orice vârstă.

Principala diferență între tehnologiile non-chirurgicale și cele chirurgicale estetice, este că cele non-chirurgicale sunt sigure și nu sunt traumatizante pentru pacienti. Spre deosebire de chirurgia plastică, cu această aparatură, clienții nu au nevoie de anestezie, de o pregătire sau o reabilitare lungă.

Metodele hardware de intinerire si corectie exclud efectiv riscul de infectare. Aceste metode se bazeaza pe stimularea reinnoirii naturale a celulelor pielii, ceea ce duce la rezultatul nu numai eficiente, ci si absolut naturale și fără riscuri.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns