Becuri vintage, in oferta dedicata stilului decorativ retro

21 martie, 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Prin montarea de becuri vintage un stil decorativ retro poate fi definitivat cu usurinta datorita luminii de un alb cald accentuat ce va imbraca si mai bine decoratiunile pe care le-ati ales. Va veti intreba cum este posibil ca o sursa de lumina artificiala sa imprime atat de mult efect.

Intensitatea iluminarii si in special temperatura de culoare a surselor de iluminat sunt elemente tehnice care isi pun amprenta serios in ceea ce priveste efectul final care se resimte dupa restaurarea prin redecorare a unui spatiu. Vorbim aici despre spatii care se pot regasi atat in apartamente, case la curte, zone comerciale, sau alte spatii care sunt deschise pentru relaxarea publicului in general.

Temperatura de culoare in cazul acestor becuri vintage se situeaza preponderant sub valoarea de 2200K, cu usoare variatii in plus sau in minus. Per total aceasta valoare arata ca indiferent ce model de becuri vintage vor fi alese, acestea vor avea o caldura a iluminarii mai accentuata fata de vechile becuri cu filament incandescent care emiteau circa 2700K.

In cazul amenajarilor cu tenta retro folosirea de becuri vintage atrage in primul rand prin aspectul lor vizual, fie si atunci cand nu sunt inca puse in functiune. Forma, culoarea globului de sticla si in mod special forma filamentului care va produse lumina artificiala sunt puncte de forta care fac din aceste becuri vintage punctul de atractie al amenajarii. Insasi modalitatea de montaj este o latura care trebuie atent fructificata de designeri pentru ca expunerea cat mai in vazul publicului a acestor becuri vintage este un element foarte important.

Oricare model de becuri vintage vor fi instalate trebuie tinut cont ca ele sa fie mereu in centrul atentiei. Dupa pornirea iluminarii efectul se accentueaza exponential. Faptul ca aceste filamente pot fi privite fara a percepe vreo jena evidenta, dezvolta si mai mult senzatia de multumire si induce privitorilor momente de liniste. Lumina de un alb cald accentuat al acestor becuri vintage vine peste tot acest aspect si imbraca usor tot perimetrul.

Daca doriti sa realizati in regie proprie o astfel de amenajare prin iluminare cu becuri vintage va puteti baza pe cea mai simpla si economica metoda de amplasare a acestora. Veti utiliza cablu textil pentru montarea de becuri vintage. Este un produs in totalitate sigur pentru a fi utilizat, chiar daca aparentele finisajului textil exterior ar putea sa va insele. Cumparand un astfel de cablu textil pe care il gasiti intr-un magazin de specialitate si montandu-i o dulie, instalarea este doar la un pas de finalizare.

Varianta extinsa si, in mod evident, mai costisitoare si consumatoare de resurse in general, este folosirea de becuri vintage prin montarea lor in corpuri de iluminat vintage. Efectul general care va fi obtinut va fi cel putin spectaculos, iar atunci cand vorbim despre o lucrare care se pune in practica intr-un spatiu comercial cu siguranta ca efortul va fi recompensat pe masura.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?