Categorii de servicii funerare

8 iulie, 2016 | Autor: | Posted in Servicii

Daca ar fi sa discutam despre tipuri de servicii funerare, vom descoperi rapid ca exista mai multe variante. De exemplu, ne putem raporta la servicii funerare complete, inmormantari traditionale sau incinerari. Credeti ca este important pentru o firma profesionista sa asigure toate aceste tipuri de servicii funerare?

Incinerare sau inmormantare
La funerare-rainbow-dorobantu.ro noi consideram ca acest lucru este esential, motiv pentru care ne-am propus sa fim flexibili si sa oferim familiilor care apeleaza la noi tot sprijinul pentru a beneficia de servicii funerare de calitate si de produse funerare complete, ca sa nu fie nevoite sa alerge pe drumuri cautand mai multe surse de incredere de unde sa se poata aproviziona.

Iata cat de important este sa alegeti o firma de servicii funerare complete. Pentru ca gasiti intr-un singur loc tot ceea ce aveti nevoie pentru a pregati cat mai bine ceremonia funerara pentru o persoana apropiata care a decedat. Pentru ca va puteti ocupa de lucrurile personale mult mai importate legate de moartea celui drag, in loc sa umblati dupa acte, sa cititi mult ca sa va informati cat mai bine in legatura cu ritualurile si actiunile necesare …bineinteles toate intr-un timp foarte scurt. Scurt pentru ca inmormantarile sau incinerarile au loc de obicei a treia zi dupa constatarea mortii.

Daca se intampla sa fie nevoie si de repatriere, deja discutam despre mai multe lucruri complexe de care ar trebui sa va ocupati pentru ca inmormantarea sau incinerarea sa se faca in Romania, dupa aducerea trupului neinsufletit din strainatate. Va confruntati cu aceasta situatie? Pentru ca am spus de la inceput ca ne dorim sa furnizam orice servicii legate de ritualurile funerare, trebuie sa stiti ca la
La funerare-rainbow-dorobantu.ro ne putem ocupa si de repatrierea corpurilor neinsufletite.

Sunati-ne acum! Va vom ajuta in aceste momente dificile prin care treceti si va vom pune la dispozitie toate cunostintele si experienta de care dispunem pentru ca ceremonia funerara sa se desfasoare asa cum va doriti.

Exista doua mari tipuri de servicii funerare in functie de modul in care se va desfasura ceremonia funerara si de modul in care se va proceda cu trupul neinsufletit. In timp ce la noi in tara majoritatea crestinilor opteaza pentru o inmormantare traditionala, cea de-a doua optiune este incinerarea. Cu toate ca aceasta nu este agreata de catre BOR (Biserica Ortodoxa) exista si la noi in tara persoane care isi exprima dorinta de a li se incinera trupul atunci cand vor muri. Fie care aveti nevoie de suport si servicii funerare pentru inmormantare sau incinerare, ne puteti contacta, ne gasiti in sectorul 5: http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/servicii-funerare-sector-5/ sau la numarul de telefon 0753 30 40 50.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?