Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina?

17 noiembrie, 2015 | Autor: | Posted in Auto

O masina reprezinta fara indoiala o investitie destul de importanta si pe care in general o facem pe termen lung. Atunci cand nu dispunem de una, unica solutie pe care o avem la indemana este aceea de a inchiria o masina de la agentii rent a car pe care le regasim astazi in fiecare oras din tara noastra. Unul dintre cele mai importante orase istorice la ora actuala este  Alba Iulia avand in vedere ca acesta dispune de una dintre cele mai bine pastrate pastrate cetati din intreaga Europa. Inchirierea unui autovehicul pentru a putea vizita orasul reprezinta fara indoiala una dintre cele mai potrivite decizii pe care le puteti lua.

Inchirierea unui autovehicul am putea spune ca reprezinta o chestiune destul de problematica cu toate ca avem la dispozitie multiple agentii de rent a car. Multe dintre aceste agentii sunt neserioase, aspect care ar trebui sa ne puna in situatia de a deveni mult mai selectivi cu acesta. Alba Iulia dispune insa de o serie de agentii rent a car Alba la care puteti apela, una dintre cele mai populare in acest sens fiind www.kmrent.ro. Inainte insa de a semna un contract cu o agentie de specialitate, va trebui sa luati in calcul cateva aspecte deosebit de importante astfel incat sa va asigurati ca ati ales o agentie de rent a car profesionala.

Majoritatea agentiilor de rent a car dispun la ora actuala de site-uri de prezentare, astfel ca inainte de a opta pentru o anumita agentie, recomandarea noastra ar fi accea de a va informa temeinic despre respectiva agentie prin intermediul forumurilor unde in general clientii care au mai apelat la agentie va pot oferi recomandari vitale in acest sens. Aceasta actiune simpla va poate facilita alegerea considerabil.

Evitati sa platiti avansul inainte de a semna contractul prin intermediul internetului, mai ales daca este prima data cand apelati la o astfel de agentie. Desigur aceasta regula nu se aplica in cazul in care ati mai apelat la respectiva agentie. Odata achitata respectiva suma inaintea semnarii contractului propriu-zis reprezinta un risc major avand in vedere ca puteti pierde acea suma in orice moment, fara a avea o acoperire legala in acest sens.

Verificati intotdeaua preturile practicate, precum si garantia pe care trebuie sa o platiti . Pretul este adesea utilizat ca si un factor decisiv, astfel, pentru a va minimaliza costurile, luati in calcul pretul total al inchirierii masinii.

unnamed

Inchirieri masini Alba Iulia – Kmrent.ro

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Rent a car Bucuresti

    Inainte de a inchiria o masina trebuie sa avem in vedere mai multe aspect legate de calitatea acesteia si nu in ultimul rand de costul total.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?