Cei mai scumpi DJ din lume – cat te-ar costa o nunta cu un astfel de DJ?

14 decembrie, 2017 | Autor: | Posted in Servicii

Nuntile facute in Romania, cu DJ de 500 – 1000 euro vi se par scumpe? Nu ati vazut inca preturile care le practica unele cupluri de miri in Occident. Daca astfel de preturi sunt obisnuite sau sunt percepute ca fiind chiar scumpe la noi, americanii nici nu ar clipi la a plati 1500$ pe o reprezentatie de 5 ore la o nunta, cu un DJ de nunta profesionist.

 

Cele mai scumpe reprezentatii DJ nunta – 75.000$ pentru un DJ in Miami

DJ Ruckus este unul dintre cei mai cunoscuti DJ in America. Pe langa faptul ca nu lipseste din turnee cu amprenta globala, alaturi de vedete precum: Kanye West sau JLo, DJ-ul din Miami castiga enorm si in cadrul reprezentatiilor pe care le ofera la nunti.

Americanii l-au plasat in top 3 cei mai bine platiti DJ de nunti din lume, acesta castigand in jur de 75.000$ la o nunta unde petrece in jur de 4 ore. Este mult, este putin? Ne spun oamenii care l-au angajat.

Unele dintre miresici sunt in culmea fericirii atunci cand DJ Ruckus le incanta urechile si invitatii cu melodii precum Lean On – Major Lazer, Don’t stop til you get enough – Michael Jackson si alte cantece celebre. Pentru ele nu mai conteaza cat au platit, iar dat fiind faptul ca planul tarifar masoara asemenea cote, ne putem da seama cu usurinta cat a costat intreaga nunta pentru astfel de cupluri.

 

Intre 20.000 si 25.000 dolari pentru DJ Cassidy – In anul 2003

Ei bine, nu stim cat costa acum o reprezentatie a acestui DJ de nunta profesionist, dar intr-un anunt din anul 2003, acesta spunea ca o cotatie de pret pentru o nunta pleaca de la suma mirobolanta de 20.000 de dolari americani si poate ajunge chiar si la peste 25.000.

Daca in anul 2003 acest plan tarifar era acceptat de americani, ganditi-va pentru o secunda cat ar ajunge ei sa plateasca in zilele noastre pentru o reprezentatie a DJ-ului Cassidy.

 

 

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 89 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?