Cel mai frumos cadou de nunta – iata ce i s-a intamplat acestei mirese!

7 februarie, 2018 | Autor: | Posted in Nou-nascuti, Sarcina, Traditii de familie

Dannie Mountford, o tanara mireasa de 19 ani, alaturi de sotul ei Carl, de 18 ani, au ajuns in seara nuntii la spitalul de urgente din oras. Insa nu a fost nimic de speriat, cei doi nu au patit nimic. Pur si simplu au avut parte de cel mai frumos cadou de nunta pe care ni l-am putea imagina vreodata.

Cuplul din oraselul englezesc Rowely Regis se aflau in toiul petrecerii, pe ringul de dans,cand invitatii au vazut deoadata ca ceva nu e in regula cu mireasa. Rochia acesteia s-a umplut dintr-o data cu apa. Toti s-au speriat si au avut un soc. Au privit in jur si mireasa era inconjurata de o balta.

Travaliu pe ringul de dans

In timp de DJ-ul nuntii incanta invitatii cu ritmuri care mai de care mai aventuroase si dansante, viata celor doi miri avea sa se schimbe pentru totdeauna. In mijlocul ringului de dans, imbratisati, dansand pe melodiile lor preferate, Dannia si Carl au devenit parinti. Mireasa a realizat de abia la cateva secunde ca i s-a rupt apa.

Tarana mireasa, fiind insarcinata, a avut parte de o nastere spontana, i s-a rup apa fix pe ringul de dans. In clipa in care a observat acest lucru au sunat rapid la o ambulanta. Insa era forte greu ca masina sa poata junge in fata restaurantului, fiind totusi vorba de 18 decembrie, de conditii de trafic si vreme infernale. Asadat, mirele curajos a chemat un taxi in fata restaurantului, si-a urcat mireasa pe scaunul din fata si au gonit spre spitatul din orasel.

Masina i-a transportat direct la spital, pentru ca nasterea sa poata avea loc intr-un mediu controlat, alaturi de specialisti. Desi intrase deja in travaliu, mireasa a dat nastere bebelusului de abia dimineata, la cateva ore dupa eveniment.

Ce au facut invitatii de la nunta?

In timpul in care tinerii miri au fost la spital, invitatii au fost incurajati sa ramana la nunta, iar nunta s-a transformat intr-o cumatrie, de urgenta. Toti au inceput sa se bucure de cele intamplate, favorizand momentul ca fiind ceva sortit.

Toata lumea a considerat copilul ca fiind un cadou pentru nunta, iar aceasta avand loc pe 18 decembrie, copilul a fost un minunat cadou pentru miri si pentru perioada Sfintelor Sarbatori ce a urmat imediat dupa nunta.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 89 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?