Cele mai cautate marci auto la nivel global

23 august, 2017 | Autor: | Posted in Auto

Toata lumea care isi doreste o masina buna, cu piese auto bune, face destul de multe cautari pana sa aleaga. De fapt, conform unor statistici, chiar si dupa ce s-a ales modelul si marca, un om testeaza o masina de pana la 4 – 5 ori pana sa ajunga sa plateasca pentru ea.

In lume exista sute de branduri de masini. Insa fiecare sofer are preferintele lui, iar in fiecare tara exista modele populare si mai putin populare.

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai cautata masina? Si care este cea mai cautata in Romania?

Exact despre aceste lucruri dorim sa discutam astazi. Vrem sa aducem la suprafata cele mai cautate marci auto la nivel global. Pentru a descoperi preferintele si mofturile dependentilor de cai putere, am cercetat mai multe surse si portaluri de specialitate.

BMW-ul cea mai cautata masina in mediul online

Cercetarile specialistilor de la CarWOW arata ca, cel putin in Europa, BMW-ul este principala cautare a soferilor. Desi de cele mai multe ori acestia se raporteaza la masini SH, BMW-ul continua si in acest top sa fie in preferintele conducatorilor auto, in peste 60 de tari.

Pe locul doi pare sa fie Toyota. Marca a prins la public in peste 55 de tari, fiind in topul preferintelor, mai ales in Statele Unite si in Australia.

Topul este completat de Hyundai. Marca coreeana a atras consumatori din 14 tari si a reusit sa fidelizeze milioane de consumatori.

Preferinta pentru BMW vine in primul rand datorita calitatii. Se stie in toata lumea ca masina germana este una dintre cele mai calitative atunci cand vorbim despre piese auto.

 

Cea mai cautata marca auto in Romania

Romania prefera o alta marca nemteasca, aceasta fiind la mare cautare in toata tara. Se pare ca cei mai multi romani se orienteaza spre Wolkswagen atunci cand isi aleg masina. Aceasta este o masina foarte fiabila si extrem de ieftin de intretinut.

Wolkswagen ocupa chiar si la nivel global locul 5 in cautari, fiind extrem de vast raspandita. Aceasta are piese ieftine si de calitate, iar pretul nu este unul care sa sperie cumparatorii.

Pretul unui Wolkswagen Golf nou in Romania porneste de la 15.000 de euro, putand ajunge pana la 25.000 de euro, in functie de model si dotari.

 

Pentru voi care este marca preferata de masini?

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 89 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?