Corpuri de iluminat cu finisaj modern sau vintage

4 mai, 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Varietatea produselor din gama de corpuri de iluminat pune in acest moment la incercare decizia pe care trebuie sa o ia un designer sau chiar dumneavoastra cei care alegeti personal aceste obiecte atat de necesare unei locuinte, sau oricarui alt spatiu in care se desfasoara activitati obisnutie sau comerciale.

Motivul il veti descoperi cu usurinta chiar in rafturile fizice sau cele online ale magazinului ce este specializat in iluminat led si corpuri de iluminat, care acum se prezinta cu o oferta indestulatoare. Pentru usurinta accesului la produse este util sa folositi pentru informare oferta online pentru ca aici puteti alege directionat spre tipul de corpuri de iluminat de care aveti nevoie.

Fie ca veti alege corpuri de iluminat moderne, in stil industrial, sau corpuri de iluminat vintage, fiecare dintre ele au definita clar destinatia de utilizare pentru care au fost produse: pentru living, pentru dormitor, pentru bucatarie, pentru hol, pentru camera copiilor, pentru birou, pentru sali de productie ale mici industrii, pentru spatii comerciale, sau chiar pentru iluminarea la exterior in jurul proprietatilor.

Din acest moment alegerea pare sa fie mai usoara, insa datorita amplitudinii ofertei si a inlocuirii periodice a produselor cu altele nou aparute, chiar daca sunteti in sectorul de corpuri de iluminat pentru bucatarie, alocati-va putin timp pentru a alege tot ce este mai frumos si util pentru dumneavoastra.

Caracterul economic al acestor corpuri de iluminat este oferit chiar de tipul de becuri cu care le veti dota. Gama de becuri cu led este atat de mare incat este imposibil sa nu gasiti combinatia perfecta pentru fiecare corp de iluminat in parte. La fel trebuie procedat si atunci cand sunteti atrasi de efectul decortiv oferit de montarea de corpuri de iluminat vintage pe care le veti folosi impreuna cu becuri Edison de diferite intensitati, forme si marimi.

Caracteristica generala si intotdeauna aplicabila pentru oricare corpuri de iluminat se vor monta este legata de modalitatea de punere in functiune. Aici intervine clasicul, dar atat de importantul din punct de vedere al functionarii, aparataj de joasa tensiune reprezentat de prize si intrerupatoare.

Daca veti folosi o interfatare de marca, acest lucru insemnand ca intreaga baterie de prize si intrerupatoare actionate zilnic isi vor dovedi calitatea si durabilitatea in timp, atunci se poate spune ca aveti siguranta ca toate noile corpuri de iluminat si becurile Edison montate vor functiona perfect.

In plus, un set nou de prize si intrerupatoare va scuteste de cheltuieli suplimentare care ar putea lesne sa apara atunci cand continuati sa folositi vechiul aparataj electric. Chiar daca la suprafata acestea sunt perfect ingrijite si nu prezinta niciun fel de urma de uzura, la interior pot exista nereguli grave din punct de vedere electric, in special in zona contactelor electrice.

In mod special atragem atentia ca la preluarea unui spatiu ce a mai fost utilizat este cel putin rezonabil, daca nu chiar impus, sa inlocuiti tot aparatajul electric cu prize si intrerupatoare performante din noua gama de produse.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?