Cum cumparam calculatoare second hand fara sa ne pacalim?

1 noiembrie, 2016 | Autor: | Posted in Calculatoare

Exista multi utilizatori care din lipsa unui buget suficient, apeleaza la achizitia unui calculator second hand.Prima intrebare si poate cea mai importanta este legata de rentabilitatea unei astfel de achizitii. Cum stii ca nu te pacalesti atunci cand cumperi un calculator second hand? Exista vreo modalitate de a fi sigur ca nu vei avea probleme cu calculatorul sh cumparat? Sigur ca da!

Pentru a cumpara un calculator sh in stare foarte buna si care sa nu se defecteaza dupa o perioada scurta de folosire, iti recomandam sa iei in calcul urmatoarele sugestii.

Cumpara doar de la firme autorizate!

Cumparand de la firme autorizate, evitati vanzatorii persoane fizice si va asigurati ca aveti pe cine sa trageti la raspundere in eventualitatea unor probleme aparute ulterior achizitiei. Nu toate anunturile de pe site-urile de acest gen sunt de la particulari, astfel puteti gasi si ofertele firmelor.

Pastreaza bine bonul fiscal si garantia!

In primul rand va trebui sa va asigurati ca primiti atat bonul fiscal cat si garantia pentru calculatorul sh. Odata ce aveti aceste hartii, pastrati-le intr-un loc sigur, unde le veti gasi cu usurinta in eventualitatea in care veti avea nevoie sa duceti produsul in service pentru o reparatie. Tineti minte ca fara bon si certificatul de garantie, cel mai probabil, calculatorul nu va fi primit in garantie!

Nu te grabi in alegerea firmei de la care sa cumperi si nici in alegerea calculatorului! Ce este ieftin nu este neaparat si rentabil!
Atunci cand esti pregatit sa cumperi, nu te grabi si analizeaza ofertele de la mai multe magazine online. Odata ce ai gasit calculatorul dorit, cauta acelasi produs pe mai multe site-uri pentru a vedea preturile dar si bonusurile! Daca vei cauta suficient de atent vei putea gasi oferte ce includ si un monitor second hand sau mouse si tastaturad!

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns