Cum iti iei o pauza de o ora de la copil?

10 septembrie, 2015 | Autor: | Posted in Copii

Probabil sunteti destui cu copii mai mici de 2 ani, asa ca stiti la ce ma refer. Din cand in cand mai ai nevoie si tu de pauza, ca sa stai, sau sa faci ce n-ai reusit cat era agatata ‘maimutica’ de tine. De la 2 ani in sus, parca altfel merge treaba, mai de la sine, incepi sa te intelegi mai bine cu el, ajungi sa comunici si poti sa faci si altele fara sa fie nevoie constanta de atentia ta.

Cum ti ocupat un copil mic pentru mai bine de o ora?

Dar 2 ani trec atat de greu cateodata. Ei bine, ne gandim acum la acele momente cand va este mai greu. Norocul meu (sau ghinionul, inca nu m-am hotarat) este ca am un prieten care lucreaza la un distribuitor de jucarii LEGO, iar una din gamele de succes este Duplo. De ce zic norocul? Pentru ca ne-a facut cadou un set din acesta. Nu foarte mare, are doar 17 piese, ii zice ‘Primul meu autobuz‘ dar ajunge pentru inceput, pentru introducere in aceasta lume. De ce zic ghinionul? Pentru ca ne-a prins, suntem fascinati, ne place si ne jucam cu setul asta de 2 zile deja, iar cand o sa ne saturam, o sa trebuiasca improspatat lotul, pentru ca si eu am prins gustul ‘libertatii’, asa ca o sa mai luam inca unul si pe urma inca unul, si o sa ajungem sa avem o camera speciala doar pentru cuburi LEGO.

primul meu autobuz

 

LEGO Duplo – Primul meu autobuz

 

Oricum, pana sa ajungem sa avem toate seturile mai e cale lunga, dar momentan nu imi pare rau de cadou. Si, partea cea mai buna, pana acum a petrecut kinderu cam 4 ore jucandu-se cu aceste 17 piese. Sa zicem ca interesul tot scade pe masura ce trece timpul, dar, dupa calculele mele, mai am inca 4 – 5 zile de liniste si pace, macar cate o ora pe zi.

Concluzia, daca aveti copii mici, sau daca vreti sa faceti cuiva un cadou, luati in considerare si LEGO Duplo.

Bineinteles ca deja am sondat piata si am pus ochi pe urmatoarele 2 seturi care o sa intre in colectie.

Voi, ati incercat Duplo?

primul meu tractor

 

LEGO Duplo – primul meu tractor

set cadou complet lego duplo

LEGO Duplo – Set cadou complet
Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?