Cum pot creste impactul postarilor pe Facebook?

10 septembrie, 2015 | Autor: | Posted in Internet, Socializare

Banuiesc ca daca v-ati facut o pagina pe FaceBook ati visat la zeci de mii de like-uri si mai ales la un impact major al postarilor voastre. Va dau un exemplu de pagina cu putin peste 4.000 de fani, insa care si-a atras like-urile in mod natural, adica lumea a descoperit pagina si s-a abonat la ea. Asa se explica si interactiunile destul de numeroase. Vorbim de o pagina cu trafic 99% feminin, din Ronania dar si din intreaga lume.

Cum pot creste impactul postarilor pe FaceBook

Este vorba de pagina Kit Goblen, deci ati inteles corect – este vorba de iubitorii de goblene din intreaga lume, de aceea am zis ca fanii nu-s doar din Romania. Din cei peste 4.000 de fani, 2.334 au interactionat, iar numarul ce click-uri este cu mult mai mare, peste 35.000! E mult sau e putin, voi decideti – eu zic ca e mai mult decat ok! Postarile sunt diverse, de la articole de pe site-ul cu acelasi nume si pana la poze cu specificul site-uli, dar si diverse alte postari legate de eternul feminin!

E greu sa ajungi aici si sa te mentii? Nu chiar, daca scopul tau nu este preponderent sa-ti faci reclama, ci sa postezi ce-i intereseaza si pe ei. Pagina atrage in jur de 500 de vizitatori pe zi unici, doar din facebook, plus inca cam pe atat din trafic organic. Eu zic ca e destul, pentru un site cu putin peste 100 de articole unice.

Posteaza zilnic cel putin 10 sau 20 de poze, articole, link-uri catre site si vei vedea ca se simte! Vrei sa-ti pusi si tu catre 3 postari pe zi la noi? Esti invitatul meu, scrie-mi la rubrica contact si discutam pretul!

 

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?