Cum sa alegi firma de rent a car potrivita

1 august, 2018 | Autor: | Posted in Sfaturi de vacanta

C autati o agentie ce inchiriaza autovehicule de calitate, insa in acelasi t imp va ganditi si la bugetul familiei Dvs? Avem oferte pentru fiecare g ust, dar si pentru fiecare buzunar. Bineinteles ca fiecare client isi d oreste ceva ieftin, la pret mic, dar calitativ. Alegeti firma Expert auto rental si ati rezolvat aceasta problema. Aveti optiunea de a alege o c olaborare pe termen scurt, dar si lung. Daca aveti nevoie de transport p e o perioada mai lunga, preturile sunt negociabile, in functie de n umarul de zile solicitat.

Inchiriere de masini la standarde europene
A veti nevoie de un automobil pe termen mai lung, insa bugetul este m ai sensibil, sau poate pur si simplu doriti sa faceti si ceva economii? D esigur ne-am gandit si la acest aspect. De aceea, la noi, cand p erioada de contract creste, pretul scade. Contactati-ne si va facem o o ferta personalizata, in functie de automobilul ales si perioada de c ontract. Nici un client care a apelat la Expert auto rental nu a plecat n emultumit dupa folosirea serviciilor noastre – dovada stau r ecenziile primite pe Facebook sau Google

Alege servicii de inchirieri auto in Deva profesionale.

Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, oferind toate serviciile de care aveti nevoie. Serviciile noastre de inchrieri auto sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete si integrale, de aceea la noi gasiti rent a car fara card de credit sau fara garantie inchirieri auto Timisoara — Expert Auto RentalDe asemenea aveti posibilitatea de a alege accesorii pentru masina inchiriata, accesorii ce ar putea fi utile pe durata calatoriei: GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil, portbagaj auto suplimentar si multe altele. Inchirieri masini Timisoara ieftin.

In urmatoarele randuri o sa va oferim mai multe detalii legate de compania noastra de inchirieri masini Timisoara ieftin. Noi suntem o companie ce ofera servicii de inchirieri masini in Timis dar si in Timisoara.Ne acupam de acest lucru de mai multi ani si suntem printre primele firme rent a car Otopeni ieftin care inchiriaza masini fara a opri o garantie. Avem o vechime mai mare de un deceniu si o experienta pe masura anilor in care am prestat servicii in acest domeniu. Avem un personal cu experienta si cu profesionalism care stie care sunt nevoile clientului si cum trebuie sa il serveasca pe acesta.

Pentru siguranta si confortul clientilor de inchirieri auto, am pus la dispozitie un serviciu Non-Stop de asistenta rutiera si consultanta si rent a car in Timisoara. Puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri, fie apeland numarul de telefon: 0726679034 fie pe email la adresa: contact@rentacardeva.ro .

 

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Additional Articles From ‘Sfaturi de vacanta’