Cum sa creezi un spatiu intim montand becuri Edison

21 iulie, 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina, Vanzari

Oricat de greu ar fi de crezut ca folosind becuri Edison aveti la indemana cel mai eficient si rapid mod de a schimba tonalitatea emotionala a unui spatiu interior, ei bine lucrurile sunt mai simple decat va puteti imagina. Calitatea si intensitatea luminii naturale si a celei artificial ambientale reprezinta o componenta de baza a felului in care reactiile noastre ies la iveala si poate defini starea noastra de bine, in general.

Testam practic zilnic sentimentul de bucurie pe care il avem intr-o zi insorita sau starea de melancolie atunci cand zile la rand cerul este acoperit cu nori. In acelasi mod simtim nevoia unor momente de liniste dupa o zi incarcata si inasai lumina ambientala pare prea puternica, devenind uneori iritanta si parca nu ne gasim linistea. Cheia care va deschide posibilitatea crearii unui spatiu intim, pentru relaxare si linistirea gandurilor, este reprezentata de includerea unor becuri Edison ce vor reconfigura pe loc perceptia spatiului in care sunt montate.

Nu trebuie sa va ganditi ca aceste becuri Edison sunt cele care vor asigura iluminarea principala a casei pentru ca ele vor fi incluse si folosite cu un scop precis pentr ideea amintita. Puterea lor de iluminare este cu mult mai redusa decat a becurilor moderne cu led, iar ceea ce la face cu totul speciale este libertatea pe care o veti avea de a privi filamentul incandescent. Transparenta globului de sticla al acestor becuri este de regula fumurie, lucru care amplifica si mai mult caldura emotionala care va cuprinde incaperea, pentru ca temperatura de culoare cu care sunt fabricate se incadreaza in zona de alb cald.

Inainte de a lua o decizie verificati toate caracteristicile oferite de aceste becuri Edison si treceti in revista oferta din magazinele online. Forma lor poate deveni un criteriu esential, la fel cum nivelul de consum energetic poate decide daca veti folosi unul sau mai multe astfel de becuri. Prin corelare efectul pe care il urmariti este garantat si veti avea parte de atat de mult doritul spatiu intim pentru relaxare.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?