Cum sa cumperi un laptop refurbished fara sa te pacalesti!

29 septembrie, 2016 | Autor: | Posted in Calculatoare, IT

In acest articol va vom dezvalui cateva sfaturi importante care te vor ajuta sa cumperi un laptop second hand fara sa te pacalesti. Multi utilizatori isi doresc un laptop insa nu isi permit unul nou din magazin astfel ca achizitia unui laptop sh devine cea mai avantajoasa varianta mai ales din punct de vedere al bugetului.


Un laptop sh se poate comporta exact ca unul nou si poate avea o durata de viata similara, asta daca veti cumpara de la vanzatorul potrivit si daca il veti intretine corespunzator ulterior.
Pentru a elimina riscurile si fricile dumneavoastra cu privire la aceasta achizitie va invitam sa cititi urmatorii pasi.

1. Cumpara doar de la firme! Evita particularii
Cele mai multe probleme la achizitia unui laptop second hand apar atunci cand doriti sa cumparati de la un vanzator particular. Un astfel de vanzator nu poate fi tras la raspundere pentru bunul vandut si nici nu poate fi obligat prea usor sa va restituie banii daca v-ati razgandit sau daca produsul nu este conform.
Alegeti sa cumparati de la firme serioase, care sunt oblgiate sa emita factura si bon fiscal. Puteti cumpara si de pe site-urile de anunturi insa cautati tot anunturile firmelor (persoanelor juridice) si evitati particularii(persoanele fizice). Evitand particularii scadeti riscul de a va pacali aproape la 0 astfel ca achizitia unui laptop refurbished nu mai este asa problematica

2. Verifica parerile clientilor despre firma
Ai gasit un laptop sh care iti place si te avantajeaza pretul. Acum este timpul sa cauti review-uri despre firma de la care urmeaza sa cumperi. Cauta parerile clientilor atat pe profilul de facebook al firmei cat si pe pagina de google plus. Aici clientii pot lasa pareri negative ce nu pot fi sterse de catre administratorii paginilor, astfel ca va veti putea forma o idee concreta despre cerdibilitatea si profesionalismul firmei de la care urmeaza sa cumparati.

3. Cauta reducerile prin programul rabla sau alte reduceri!
Daca vrei sa obtii un pret si mai bun, cauta vanzatorii care au oferte. Fie livrarea gratuita, fie iti ofera un cadou la orice comanda efectuata fie poate ai un laptop defect pe acasa pe care il poti valorifica prin programul rabla pentru laptop, astfel sa obtii un pret mai mic pentru laptopul sh pe care doresti sa il cumperi. Sunt multe service-uri/magazine care vand laptopuri ieftine sh prin programul rabla care functioneaza similar cu programul rabla auto. Ai un laptop defect? Transforma-l intr-o reducere!

4. Cumpara cu incredere
Daca ati gasit laptopul potrivit atat ca pret cat si calitate iar firma care il vinde este de incredere conform parerilor clientilor, tot ce mai trebuie sa faci este sa comanzi laptopul cu incredere! De ce cu incredere? Pentru ca ai eliminat din start cele mai mari riscuri iar in eventualitatea in care te razgandesti sau nu esti multumit de produs ai 10 zile sa returnezi produsul iar firma este obligata sa iti restituie banii, situatie care nu ar fi fost posibila daca ai fi ales sa cumperi de la un vanzator particular.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Alexandru

    Foarte bun articol; si eu cumpar tot de la firma, au oferte bune si ofera si garantie.

Lasă un răspuns