Cum si de unde achizitionam un serviciu de web hosting de calitate? Sfaturi utile de la Gazduire.ro

23 martie, 2016 | Autor: | Posted in Domenii

Odata ales si inregistrat numele de domeniu, urmatorul pas pe care trebuie sa il faca orice webmaster este acela de a alege un pachet de gazduire potrivit de la o companie de profil. Pentru putea fi accesat, orice site trebuie sa beneficieze in prealabil de o gazduire web, altminteri acesta nu poate fi accesat, deci practic nu poate exista pe internet. Alegerea unui serviciu de gazduire insa este o chestiune care trebuie tratata cu maxima responsabilitate avand in vedere ca alegerea unui serviciu nepotrivit poate avea consecinte grave asupra site-ului cu pricina.

Gasirea unui serviciu de web hosting nu ar trebui sa mai reprezinte astazi o problema avand in vedere ca oferta este una cat se poate de generoasa la ora actuala. La o simpla cautare pe internet, cu siguranta vom primi multiple rezultate in acest sens. La ora actuala, una dintre cele mai populare companii de web hosting din tara noastra este www.gazduire.ro. In cele ce urmeaza, va vom oferi cateva sfaturi utile cu privire la modul in care trebui sa alegeti un astfel de serviciu.

Desi avem nenumarate posibilitati la indemana atunci cand vine vorba despre web hosting, este foarte important ca intr-o prima etapa sa incercam sa gasim o companie de gazduire web serioasa. Pe internet exista numroase forum-uri si site-uri de specialitate de unde puteti obtine informatii valide in acest sens. In acest fel aveti posibilitatea dea obtine pareri cat de cat obiective in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de catre o companie.

Domenii – Gazduire.ro

Calitatea gazduirii este in principal data de calitatea serverelor pe care ni le pune compania de gazduire la dispozitie. Simultan insa, trebuie sa luam in calcul faptul ca functionalitatea unui site este simultan afectata si de pachetul de gazduire pe care il alegem. Cu alte cuvinte, va trebui sa avem in vedere modul in care evolueaza afacerea inca de la inceput pentru a determina cu exactitate pachetul de gazduire de care avem nevoie.

Nu in ultimul rand insa, urmariti cu atentie uptime-ul garantat de catre compania respectiva. Acest aspect este extrem de important avand in vedere ca acesta este indicele care ne spune cu exactitate timpul in care un server este online sau offline. Un uptime mai mic de 99,9% va insemna cateva minute pe luna in care site-ul va fi indisponibil. In cazul in care acesta scade sub aceasta valoare, recomandarea noastra este aceea de a alege serviciile altei companii.

Www.gazduire.ro este una dintre cele mai importante companii de gazduire web care vine in intampinarea clientilor cu oferte imbatabile dar si cu servicii de gazduire de calitate.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?