De ce am nevoie pentru a solicita un imprumut?

10 aprilie, 2018 | Autor: | Posted in Sfaturile specialistilor

Când ai nevoie de bani împrumut, singurele doua lucruri care iti trece prin mine sunt: cum sa mă împrumut rapid de bani cu acte puține? Soluția este simpla ca buna ziua, intri pe credite-bancare.com, alegi categoria credite fara documente. In aceasta categorie vei avea acces la aproape toate creditele rapide online acordate cu acte minime din Romania.

Trebuie sa retii ca a avea totul pregătit dinainte, accelerează procesul de creditare, aici ma refer la documentele necesare pentru solicitarea creditului:

 • Buletinul de identitate
 • Adeverința de venit ( daca imprumuti mai mult de 20.000 lei, daca imprumuti mai putin, toti creditorii iti acorda bani doar pe baza buletinului de identitate)
 • Factura de la utilitati pe luna precedenta ( daca aplici la un credit nebancar, factura de la uitilitati nu mai este necesara)

Documentele în cazul în care imprumuti pe persoana fizica

 • Va fi esential sa te prezinti cu documentele care atesta veniturile tale sau sa dai acordul in scris banci pentru verificarea ta in baza de date anaf.
 • Daca imprumuti sume mari de bani, este necesar att adeverinta de venit cât si acordul anaf
 • In anumite cazuri, se mai cere si veniturile pe care le castiga sotia/sotul. Doar în cazul în care ai pierdut scorpionul.

Documente pentru lucrătorii care desfășoară activități independente PFA

 • Primul Act Constitutiv impreuna cu Incheierea judecator delegat si Mentiunea la Recom aferenta
 • Act Constitutiv actualizat/ultimul Act Constitutiv impreuna cu Incheierea judecator delegat si
  Mentiunea la Registru comertului aferenta
 • Certificat de Inregistrare la Registrul comertului/Registrul societatilor agricole,
 • Certificat Constatator complet, la zi, de la Registrul comertului aflat in perioada de valabilitate
 • Hotararea Adunarii Generale de contractare a facilitatii si constituire a activelor in garantie

 

Exista situații in care banca la care aplicați va solicita sa înregistrați in contract un garant pentru suma solicitata, dar aceasta varianta pica din start dacă împrumutați sume de pana la 20.000 lei si aveti un salariu care sa va permită lenjer sa achitați ratele.

In anumite cazuri, banca va poate solicita documente suplimentare, cum ar fi: factura de la utilități, extrasul de cont, contractul in original…etc. Aceste documente nu sunt necesare, dar banca le poate cere pentru a identifica bonitatea ta.

Nu uitați ca in momentul in care solicitați un credit, nu este obligatoriu sa închei cu banca asigurarea de viata, o puteți face la ori ce asigurator. Banca nu mai are voie sa va oblige sa inchei asigurarea cu o entitate aparate, este la libera alegere.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far.

Comentarii (1)

 1. Dante

  Buna,
  Sunteți în căutarea unui creditor de renume, obosit de a fi refuzat de bănci și ipotecare, sunteți obosit să căutați fonduri pentru finanțarea afacerii dvs. sau sunteți jenat că nu vă puteți plăti datoriile și facturile? Vă gândiți să obțineți un ajutor financiar? în timp ce nu vă grăbiți acum și preiați împrumutul garantat și securizat astăzi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?