De ce sa alegi o masina City Car pentru inchiriere auto

15 decembrie, 2019 | Autor: | Posted in Servicii

Cine doreste sa inchirieze o masina pentru a se deplasa in interes de serviciu in jurul oraselor aglomerate din Romania: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova solutia ideala este o masina din categoria mica, asa numitele City Car. Acestea sunt masini din Clasa Mini, cum ar fi Vw Up, Chevrolet Spark, Smart Fortwo, Skoda Citigo, Fiat 500. Aceste masini, agile si cu consum redus, ofera perfectiune pentru calatoriile in orasele aglomerate fara a avea probleme cu parcarea sau pentru calatorii scurte de afaceri.

 

Inchiriaza o masina de oras

Inchirierea unei masini de oras City Car ofera convenienta asupra combustibilului, datorita consumului sau redus si faciliteaza gasirea unui loc de parcare, care in orasele mari sa dovedit a fi o operatiune dificila.

Va sugeram sa inchiriati un City Car atunci cand calatoriti singuri sau maxim 2 persoane, atunci cand aveti bagaje mici si sunteti interesati de calatorii scurte sau in jurul orasului. De fapt, exact problemele de parcare, combinate cu cresterea traficului, precum si poluarea oraselor mari in ultimele decenii, au impins consumatorii spre cererea unui tip de masina mai functionala si adaptata nevoilor de mobilitate.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?