Descopera avantajele tehnologiei EMS

6 noiembrie, 2017 | Autor: | Posted in Sport

In ziua de azi, slabirea si tonifierea nu mai este o problema. Exista numeroase tehnologii care vin in ajutorul vostru, astfel incat sa va puteti bucura de o forma cat mai buna fara sa depuneti prea mult efort. Daca va veti folosi de o tehnologie precum cea EMS, veti constata ca rezultatele vor aparea destul de repede si veti avea de castigat. XBody ToMe se foloseste de aceasta tehnologie, astfel incat sa slabiti mai usor, iar rezultatele sa nu intarzie sa apara.

Tehnologia EMS este destul de noua la noi in tara si are numeroase beneficii de care ar trebui sa tineti cont. Aceasta tehnologie este aplicata in medicina, ea oferind tot ce aveti nevoie pentru a slabi intr-un mod sanatos si eficient. Ideea principala a acestei tehnologii este ca ea se bazeaza pe impulsuri electrice. Muschii se vor contracta datorita impulsurilor electrice si veti vedea ca procesul de slabire se va desfasura mult mai usor.

Veti avea de castigat si datorita faptului ca aceasta tehnologie va va oferi niste rezultate mai rapide. Nu veti avea nevoie decat de 4 sedinte de 20 de minute pentru a vedea rezultatele pe care vi le doriti. Aceasta tehnologie este una extrem de benefica organismului, iar slabirea sau tonifierea va fi efectuata eficient. Un antrenamnet efecutat cu XBody va va oferi numeroase beneficii. Veti vedea ca in doar 20 de minute va veti bucura de eficienta echivalenta unui antrenament intens de 6-7 ore. Veti ajunge sa consumati pana la 500 de calorii in timpul antrenamentului. Dupa 24-48 de ore, numarul caloriilor consumate va ajunge la 2000.

Un astfel de antrenament este si unul foarte sanatos. Veti constata ca va veti tonifia cu doar doua astfel de tratamente de 20 de minute. De asemenea, un astfel de antrenament va reduce bolile de inima. Nu veti avea probleme nici cu osteoporoza daca veti incepe sa efectuati aceste antrenamente. Ele va vor ajuta si in ameliorarea durerilor de spate si veti vedea ca vor fi destul de eficiente.

Printre beneficiile de care va veti mai bucura facand astfel de antrenamente se numara si echilibrarea, precum si cresterea masei musculare. Veti mai avea de castigat si datorita faptului ca acest antrenament este un tratament foarte eficient anti-celulitic. Veti scadea in greutate, dar veti ajunge sa reduceti fara probleme si durerile de spate, dar si de sold. Circulatia sangelui va fi imbunatatita, iar metabolismul va fi stimulat, astfel incat veti avea posibilitatea de a beneficia de o stare de bine mereu.

Aceasta tehnologie este disponibila la XBody ToMe. Apeland la un abonament aici, veti putea beneficia de un antrenor personal care va va ghida pasii, astfel incat sa ajungeti la forma fizica dorita. Echipamentul EMS va fi spalat si dezinfectat dupa fiecare antrenament. Veti avea la dispozitie lucrurile de care aveti nevoie, de la apa, pana la produse cosmetice si prosoape. Un alt lucru important este fisa de evaluare. Aceasta fisa va va arata progresul pe care il faceti. De asemenea fisa de consiliere individuala de fitness si nutritie va va oferi sfaturi personalizate

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns