Dezvolta un spatiu intim cu becuri Edison

6 februarie, 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Modificarile de design ambiental prin montarea de becuri Edison este o practica la care se apeleaza tot mai des pentru simplitatea si rapiditatea cu care efectul este obtinut. Ideea care umarita este reducerea nivelului de iluminare si inserarea unui obiect care prin propria-i prezenta, chiar si atunci cand nu este pus in functiune, sa ofere spatiului efect vizual aparte.

Aceste becuri Edison sunt copii ale celebrelor becuri pe care inventatorul Edison le-a predat omenirii si au ramas in memoria noastra ca fiind una dintre cele mai speciale inventii peste ani. Simplitatea constructiei si in special nuanta de culoare alb cald pe care lumina o lasa in incapere ofera atat de mult cautata stare de liniste si invitatie la relaxare.

Actualmente producatorii de becuri Edison sunt tot mai mult atrasi de crearea unor forme speciale ale globului cu care este acoperit filamentul, dar si a filamentului in sine care devine odata cu trecerea timpului o opera de arta in sine. Pentru aceste motive este recunoscut faptul ca fiecare dintre aceste becuri Edison vor trebui amplasate in asemenea maniera incat sa fie cat mai vizibile pentu ca simpla lor prezenta inspira si solicita admiratie.

Atunci cand ati decis sa folositi becuri Edison luati in considerare ca intensitatea luminoasa va fi cu mult mai redusa fata de obisnuitele becuri cu led, insa chiar aceasta este unul dintre scopurile pe care le urmariti..

Combinatia dintre lumina calda a acestor becuri Edison si instensitate diminuata a fluxului luminos se adauga la reteta perfecta pe care urmariti sa o aduceti in casa dumneavoastra, in magazinul de antichitati pe care il aveti si cu atat mai mult intr-un local tematic pe care l-ati deschis pentru public.

Partea de montaj pentru becuri Edison este simpla pentru ca nu presupune vreo schimbare in legatura cu duliile in care sunt montate in prezent becurile obisnuite. Fie ca veti alege monturi de tip E14 sau E27 instalarea este identica ca pentru oricare alt bec.

Exista insa si o varianta cu totul speciala in amplasarea de becuri Edison si anume montajul direct in dulie care este conectata la un cablu textil ce face legatura cu instalatia electrica. Denumirea de cablu textil se refera la modul in care este finisat la exterior cablul electric, acesta fiind acoperit cu o plasa textila care aduce si mai mult in prezent modelele vintage de cabluri electrice.

O schimbare radicala si totodata completa in ceea ce priveste iluminarea cu becuri Edison presupune sa alegeti de corpuri de iluminat vintage care vor face un parteneriat retro perfect pentru casa sau oricare alta incapere careia doriti sa-i conferiti aceasta trasatura. Noile modele de lustre, candelabre, veioze sau aplice retro sunt deja disponibile in magazinele de specialitate si va lasa libertatea de a imagina dezvoltarea unui proiect ce va avea un real succes.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?