Dimmer banda led pentru controlul complet al iluminarii ornamentale

6 noiembrie, 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Simplitatea si efectul pozitiv primit la utilizarea unui dimmer banda led pentru controlul iluminarii cu banda led, il recomanda ca un produs perfect adaptat necestitatilor gasirii celei mai bune iluminari ornamentale.

Cele mai importante caracteristici pentru dimmer banda led

Modalitatea de instalare este facila si se datoreaza clemelor special concepute pentru conectarea conductorilor de intrare a curentului si iesire a acestuia spre banda led. Acest dimmer banda led este capabil sa sustina electric o putere de 96W ceea ce inseamna ca va fi perfect pentru a controla precis o lungime de circa 20 de metri de banda led. Aceasta lungime posibila este calculata la un consum al benzii led de cel mult 4,8W pentru fiecare metru liniar adaugat.

Dispozitivul este perfect compatibil pentru a-i fi conectate oricare dintre variantele de benzi led monocolore din punct de vedere al lumini emise, O banda led cu lumina alb cald, alb rece, sau alb natural, ori o banda led cu lumina rosie, verde sau albastra sunt tot atatea posibilitati de a folosi acest dimmer banda led.

Daca veti respecta intructiunile de montaj in doar cateva minute banda led este pregatita sa intre in functiune. Tineti cont ca acest dimmer banda led se va intercala intotdeauna intre trasnsformatorul de 12V cu care este alimentat si banda led pe care o va comanda.

Lucrul cu ajutorul unui dimmer banda led impreuna cu telecomanda sa este simplu si nu ramane decat sa stabiliti ce intensiate luminoasa veti aplica sirului de led-uri. Ajustarea se face din aproape in aproape, este foarte precisa, iar butonul de oprire sau pornire a alimentarii este foarte util. Raza de actiune a telecomenzii este generosa si poate trece de 10 metri fata de locul in care este instalat acest dimmer banda led, asta in conditiile in care intre telecomanda si dispozitiv nu sunt interpuse structuri cu grosime mare sau armaturi metalice consistente ale acestora.

Alte variante de montaj dimmer banda led

In situatia in care doriti sa utilizati dimmer banda led pentru controlul intensitatii luminoase a unui sir de benzi led ce sunt montate la exterior trebuie sa tineti cont de temperatura exteriora. Producatorul atentioneaza ca acest dimmer banda led va functiona excelent atat timp cat temperatura minima nu va fi mai mica de –20o Celsius, sau mai ridicata de +60o Celsius. In orice caz este stiut ca pentru exterior trebuie sa alegeti banda led care are aceasta specificatie pentru a rezista la umezeala, diferente de temperatura si praf.

Pentru montaj, asa cum am aratat mai sus, respectati indicatiile cu care produsul este insotit. Cu toate acestea cand considerati ca nu puteti realiza singuri instalarea apelati la o persoana autorizata. Pentru montarea unui dimmer banda led nu se pune problema ca v-ati puteti rani sau electrocuta, insa manuirea si montarea precisa a conductorilor electrici ar putea sa va fie complet necunoscuta.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns