Gardul electric, un strict necesar pentru o ferma moderna

29 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Casa si gradina

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Intr-o prima etapa, s-ar putea sa respingem din start ideea utilizarii gardului electric pentru ferma noastra avand in vedere faptul ca acesta a fost o lunga perioada de timp o modalitate de protectiea fermelor destul de controversata. Gardul electric se utilizeaza in statele vestice de cateva decenii, fapt care cel mai probabil a determinat utilizarea acestuia si in tara noastra recent, evident intr-un mod mult mai rezervat. In ultimii ani insa, gardul electric pare sa fi convins un numar tot mai mare de fermieri si agricultori ca gardul electric aduce o serie de avantaje pe care nu le putem obtine de la celelalte tipuri de garduri.
Gardul electric am putea spune ca reprezinta astazi cea mai eficienta metoda de protectie a culturilor si fermelor avand in vedere ca acesta practic prin socurile de mici intensitate pe care le emite, reuseste sa le dea de inteles atat pradatorilor, cat si animalelor din cadrul fermei de faptul ca nu au voie sa paraseasca respectiva zona. Gardul electric se regaseste astazi si in magazine de specialitate online precum www.evolutiadan.ro, unde il puteti achizitiona la un pret promotional. Iata insa cateva avantaje pe care ti le aduce gardul electric.

Gard electric – Evolutiadan.ro

Costul gardului electric pe termen lung este mult mai mic decat cel pe care il presupun celelalte tpuri de gard. Spre exemplu, pe termen scurt, clasicul gard din lemn s-ar putea sa ne atraga atentie prin pretul accesibil pe care il are, insa daca acesta nu beneficiaza de intretineri periodice corespunzatoare, cu siguranta costul in timp va fi mult mai mare decat cel al gardului electric. Gardul electric are ca si avantaj de baza faptul ca nu necesita intretineri periodice, iar elementele care il alcatuiesc sunt extrem de rezistente la conditiile nefavorabile de mediu.
Un alt avantaj major al gardului electric este dat de faptul ca acesta reuseste sa ne protejeze in mod efficient culturile de diversi pradatori. Cu siguranta cea mai mare ingrijorare a unui agricultor sunt pradatorii care adesea produc pagube substantiale culturilor. Gardul elecric insa reuseste de fiecare data sa ii tina pe acestia la distanta, protejand eficient impotriva acestora.
Un sistem de gard electric este in general extrem de usor de montat avand in vedere ca necesita un numar mult mai mic de stalpisori. Un sitem de gard electric complet este alcatuit din stalpi, firele pri ncare va circula curentul electric si respectiv un generator. Asigurati-va ca dispuneti de toate aceste elemente atucn icand vreti sa va protejati ferma intr-unul dintre cele mai eficiente moduri.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns