Gradinita Sector 1 Prichindei si Voinicei

1 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Arte martiale, Copii, Educatia copiilor, Educatie, Familie, Sport

Copiii adora cresa particulara Prichindei si Voinicei!

De ce?

  • Pentru ca la cresa particulara Prichindei si Voinicei suntem constienti si apreciem unicitatea copilului tau, scopul nostru fiind sa descoperim abilitatile celor mici si sa le cultivam intr-un mod cat mai productiv si gentil.
  • Pentru ca vrem sa le oferim copiilor conditiile ideale sa se dezvolte intr-un mediu echilibrat, un spatiu generos de 500 mp si o curte de 1000 mp, cu spatiu amenajat special pentru joaca.
  • Pentru ca punem accentul pe comunicare, tehnici de invatare prin jocuri, mese si gustari atent selectionate pentru a le oferi celor mici aportul necesar de nutrimenti, educatie fizica adecvata varstei ce sustine o dezvoltare armonioasa.

 

Ai posibilitatea de a opta pentru intervalul orar preferat, iar in cazuri speciale, la cerere se poate organiza si un program de weekend sau de noapte. Venim in ajutorul parintilor cu diverse tipuri de programe care sa ii ajute sa isi desfasoare activitatile fara griji.

La cresa particulara Prichindei si Voinicei vrem ca cei mici sa stranga cat mai multe informatii despre mediul inconjurator, sa le dezvoltam creativitatea si sa le oferim experiente constructive prin programele noastre care respecta intru totul normele impuse prin lege si sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Garantam un mediu curat, oferim personal foarte bine pregatit: bucatar cu experienta, medic pediatru, asistent medical, iar o educatoare si o asistenta se ocupa de o grupa de maxim 12 copii. Printii vor primi in fiecare luni meniul pentru saptamana in curs si pot trimite oricand sugestiile lor.

Stim cat de important este pentru cei mici sa aiba parte de un raport echilibrat al orelor de studiu si joaca, de aceea ne concentram si pe multe activitati in aer liber, activitati fizice si recreative. Dupa cum afirma si Einstein, mergem pe premiza ca „Jocul este cel mai elevat tip de cercetare” si vrem sa ii facem pe cei mici sa invete cu placere prin jocuri special alese pentru varsta lor.

Avem pregatite si activitati extra-curriculare precum teatru de papusi, excursii si vizite la diverse muzee.  Cei mici isi pot testa aptitudinile creative la clubul de arte plastice sau la cel de muzica, pot invata dansuri sau pot face parte din clubul de activitati practice. Se poate opta si pentru alte domenii cum ar fi inot, alte limbi straine fata de cele pe care le avem deja, aikido sau balet contra unei taxe speciale.

Cresa Sector 1 Prichindei si Voinicei ofera conditii optime pentru copii si parinti, portofolii detaliate cu temele la care cei mici au participat, o parte fundamentala a filosofiei noastre fiind implicarea si aducerea la cunostinta parintilor a evolutiei copilului. De asemenea, oferim reduceri pentru frati si modalitati de achitare a taxei ( semestrial, trimestrial sau integral), program de cresa si gradinita.

Parintii au fost mereu multumiti de abordarea noastra, iar copiii ajung acasa mai pregatiti pentru viitor si cu o multime de povesti amuzante din timpul orelor petrecute la gradinita Prichindei si Voinicei. Feedback-ul pe care il primim constant este pozitiv, cei mici fiind incantati sa revina a doua zi.

Intra pe site si afla toate informatiile care te intereseaza. Adu-ti copilul la gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei si stai fara griji!

Cresa Particulara, Gradinita Sector 1

Cresa Particulara, Gradinita Sector 1

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?