Huawei Ascend G6 review

10 septembrie, 2015 | Autor: | Posted in Telefoane

Dupa o folosire de aproape un an, m-am gandit sa scriu si eu un review despre aceasta ‘mica minune’.

Da, dupa cum ziceam il am de aproape un an, asa ca am avut destul timp ca sa-l dau de pamant si sa-l scap in apa si sa-l utilizez la capacitatea maxima. Ca si specificatii, are un display de 4.5 inch, cu o rezolutie de 540*960 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, memorie interna de 4GB si o baterie Li-Ion de 2000 mAh. Vine preinstalat cu Android 4.3 (Jelly Bean), dar imediat dupa ce l-am pornit si-a facut update la urmatoarea versiune de Android.

La inceput am fost putin reticent. Auzisem de Huawei ca sunt telefoane ok si ca tine bateria, dar nu am avut nici unul asa ca nu stiam la ce sa ma astept. Ma saturasem sa dau o gramada de bani pe telefoane care dupa un an sa nu mai fie bune de nimic, sau ‘demodate’ si probabil si din cauza asta m-am indreptat catre acest model. L-am luat cu prelungire de abonament, am mai dat 2 telefoane vechi la schimb, si m-a costat aproape 2 milioane.

Sa revenim la review. Luat din cutie, primul lucru te impresioneaza constructia. Are o margine metalica care inspira incredere si durabilitate. Intreaga constructie te face sa crezi ca poti sa arunci cu el de la etaj fara sa pateasca ceva. Pana in momentul de fata, a luat peste 10 trante, a facut o baie (scapat in apa, sub 1 secunda) si in continuare functioneaza foarte bine. Pe masura ce incepi sa icarci diverse aplicatii pe el o sa se observe ca se mai poticneste din cand in cand si memoria interna a telefonului nu este destul de permisiva dar per total nu deranjeaza foarte tare.

Bateria, cat a fost la inceput, primele 2 – 3 luni era de vis. Incarcare super rapida, in 2 ore ajungeam la 90%, si de tinut…de dimineata pana seara fara probleme. Conditii de utilizare: 1 – 2 ore petrecute cu jocurile pe 4G, 1-2 ore vorbit la telefon, 2-3 ore navigat pe net (mailuri, facebook) si restul orelor standby. Poate mai bagam si un radio pe drum spre casa, sau pe drum spre munca (PS: Nu are radio, descarcasem o aplicatie si ascultam online). Dupa ce am inceput sa incarc tot felul de prostii pe el si dupa o perioada mai lunga se vede ca imbatraneste si bateria, dar nu e nimic grav inca. Acum, dupa atata vreme, pot in continuare sa ajung cu telefonul acasa fara sa fie nevoie sa-l incarc la birou, doar ca in loc de 30% baterie acum ajung cu 10%. Ideea este ca ajung.

Pozele, superbe daca le faceti pe lumina, nu la fel de bune daca se lasa seara. Dar, daca vreti poze bune noaptea, luati-va DSL-R si invatati sa-l folositi.

Concluzia, daca vreti un telefon ieftin, cu o baterie care sa va tina si care sa faca si poze bune, atunci recomand Huawei G6.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?