Informatii despre inchirierile auto in Bucuresti

15 ianuarie, 2016 | Autor: | Posted in Auto

Daca v-ati propus o calatorie in Bucuresti si veti avea nevoie de un mijloc de transport cu care sa va deplasati acolo, ati putea sa utilizati serviciile unei firme de inchirieri masini. Insa inainte de a merge la agentie pentru a ridica masina, trebuie sa aveti cateva date referitoare la procesul de inchiriere, pentru a nu avea parte de probleme sau taxe ascunse.

Cautati oferte adaptate nevoilor dumneavoastra.

Incercati sa comparati preturile de la mai multe agentii locale de inchirieri masini, acestea trebuie sa corespunda cu nevoile dumneavoastra. Cautati oferte speciale de inchiriere, majoritatea companiilor de inchirieri auto Bucuresti le ofera daca rezervati autoturismul cu cateva saptamani inainte. Daca veti calatorii cu o companie aeriana, aceasta va poate indruma si in alegerea unei societati locale de inchirieri masini, cele mai multe au deja protocoale semnata cu astfel de firme.

Ce trebuie sa aveti in vedere?

Verificati daca masina de care aveti nevoie sau clasa auto (in general societatile de inchirieri auto Bucuresti va preiau rezervarea pe o anumita clasa auto si nu pe un model) corespunde cu necesitatile dumneavoastra.

Daca modelul auto nu este disponibil, vi se poate aduce o clasa suoperioara de masini, insa nu va trebui sa achitati taxe suplimentare pentru aceasta. Daca modelul face parte dintr-o clasa inferioara, va trebui sa discutati cu firma de la care inchiriati masina si sa renegociati pretul.

Care sunt conditiile de rezervare?

Consultati cu atentie contractul de inchirieri masini si verificati care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti si care este limita de varsta acceptata.

Incercati sa va lamuriti asupra aspectelor privind durata minima sau maxima de rezervare auto, precum si zonele in care aveti voie sa va deplasati cu masina inchiriata.

Intrebati care este limita de km impusa de firma de inchiriere, pentru a nu fi nevoiti sa achitati costuri suplimentare daca veti depasi numarul de km impus.

Solicitati accesorii suplimentare, daca aveti nevoie de acestea, cum ar fi un gps sau un scaun de copil.

Cum se ridica sau se preda masina.

Solicitati sa fie prezent in momentul in care preluati autoturismul, un reprezentant al agentiei de inchirieri auto Bucuresti, multe dintre acestea va predau la birou cheile si va trimit pe dumneavoastra in parcare sa ridicati masina. Verificati impreuna cu reprezentantul starea tehnica a vehiculului, acesta nu trebuie sa prezinte avarii, daca totusi are avarii vizibile, trebuie sa le bifati in contractul de inchirieri auto. La sfarsitul zilelor de inchiriere, verificati masina sa fie in aceiasi stare in care ati preluat-o, inclusiv curatata atat in exterior cat si in interior.

Asigurarile

Daca doriti sa nu aveti probleme in trafic, puteti achita o asigurare suplimentara, care sa acopere toate daunele. In general firmele de inchirieri masini, nu au incluse decat asigurarile obligatorii, cele optionale trebuie solicitate de client.
Combustibilul in momentul predarii masinii.

Masina se preia de obicei cu rezervorul plin, la fel trebuie sa o aduceti si dumneavoastra inapoi companiei de inchiriere auto.

Important!

In momentul in care ridicati autoturismul, incercati sa faceti cateva fotografii acestuia, astfel firma de inchirieri masini, nu va putea sa va incarce cu taxe suplimentare sau sa pretinda ca masina avea avarii vizibile in momentul in care dumneavoastra ati preluat-o.

ghid inchirieri auto

Rent a car – Bucuresti

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?