Inlocuirea incarcatorului de laptop

26 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Calculatoare

Incarcatoarele de laptop de foarte multe ori sunt tarate pe pooda, lovite cu scaunul sau indesate in gentile pentru laptop. Este foarte usor sa iti bagi joc de un incarcator laptop, si sa realizezi cat de mult ai nevoie de el dupa ce se strica. Din fericire, Charger 4 U are inlocuiri pentru tine la un pret redus, asta inseamna ca incarcatorul de laptop stricat poate fi uitat.

Incarcatoarele de laptop pentru Acer, Toshiba, Packard Bell, Dell, IBM and Lenovo, Advent, Apple Mac, Sony, Fujitsu si Siemens, Asus, Gateway, HP, Compaq si Samsung sunt disponibile pe site unde pot fi cautate dupa brand, modelul laptopului sau numarul de serie al laptopupului. Fara un incarcator de laptop correct, laptopul nu poate porni si se poate strica mai rau. Majoritatea adaptoarelor sunt comparate cu alte incarcatoare de laptop, preturile fiind fenomenale. In plus toate produsele sunt trimise prin Royal Mail, la costul de 2 lire pe produs si le veti avea in 3 zile lucratoare de la acceptarea tranzactiei.

Pentru a scapa de griji, poti comanda un incarcator de laptop in avans. Salvezi atat bani si nu vei mai sta stresat atunci cand adaptorul se va strica si nu vei putea sa folosesti laptopul. Chiar daca aveti ghinionul sa se strice, un incarcator nou va va salva si puteti sa incepeti sa lucrati din nou in mai putin de o saptamana.

Asadar, daca animalul de companie a gasit adaptorul ca pe o jucarie si l-a ros, sau garantia a expirat, pe acest site veti gasi orice adaptop pentru orice model de laptop.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns