Internetul ieftin duce la cresterea pietei de calculatoare second hand

2 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Calculatoare, Comert online, Internet, IT

Deoarece Romania dispune de servicii de internet foarte bune, la preturi mai mult decat accesibile, este de la sine inteles ca doritorii de conexiune la internet sunt din ce in ce mai multi. Avand costuri foarte mici, aproape oricine isi permite o coexiune decenta la internet, singura problema ramanand calculatorul. Deoarece veniturile medii in Romania sunt destul de scazute, oamenii sunt nevoiti sa apeleze la calculatoare second hand pentru a putea avea acces la internet.

Nu este de mirare atunci cand un parinte cumpara 2-3 calculatoare second hand pentru fiecare copil, in loc sa cumpere doar unu pentru toti. Avand in vedere ca intr-o gospodarie copii au varste diferite si nevoile lor de informatie sunt diferite rezulta si faptul ca parintii prefera sa cumpere mai multe calculatoare second hand, decat sa dea aceiasi bani pe un calculator nou.

Piata de calculatoare second hand a cunoscut o crestere datorita internetului si pentru faptul ca le faciliteaza oamenilor posibilitatea de a cumpara un calculator direct online. Oricine isi poate cumpara un calculator second hand online, mai ales ca acum exista si magazine specializate pe vanzarea calculatoarelor second hand. In aceste magazine online puteti gasi de la calculatoare second hand complete, pana la coponente de calculatoare sau chiar service calculatoare. Un alt loc unde va puteti achizitiona calculatoare second hand sunt site-urile de anunturi, une este de ajuns sa introduceti cuvantul „calculator second hand” si va vor aparea zeci sau sute de anunturi, iar partea ce mai buna este ca puteti lua legatura cu persoana care il vinde si ii puteti cere mai multe detalii despre calculator, pentru a va hotari daca il cumparati sau nu.

http://www.interpc.ro/calculatoare-second-hand/

Cand va hotarati totusi sa cumparati un calculator second hand, este indicat sa il achizitionati de la un magazin online specializat deoarece puteti fi sigur ca daca nu corespnde specificatiilor de pe internet il puteti returna, pe cand daca decideti sa cumparati un calcuator second hand de la o persoana fizica, puteti avea surpriza de a descoperi ca nu corespunde deloc descrierii de pe site-ul de anuturi de pe care l-ati comandat.

Intr-un magazin online de calculatoare second hand http://www.interpc.ro/ cu siguranta puteti gasi si specialisti care sa va ajute sau chiar sa va recomande un anume tip de calculator second hand care sa corespunda cerintelor dumneavoastra. De exemplu, daca va doriti un calculator doar pentru jocuri simple si facebook sau pentru a cauta informatii pe internet, atunci acestia iti vor recomanda un calculator cu mai putini GB de RAM, insa daca lucrezi in programe speciale precum autocad sau testezi jocuri mai complicate, cu siguranta iti vor recomanda un calculator second hand cu mai multi GB de RAM, in cazul in care nu gasesti pe cineva online sa va indrume, le puteti cere ajutorul unor prieteni pentru a va indruma catre un calculator care sa se potriveasca nevoilor voastre.

Avand de partea noastra internet la preturi mici si calculatoare second hand de calitate superioara, nu este de mirare ca si persoanele mai avansate in varsta sunt mai deschise in a invata sa foloseasca un calculator.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns