Lucrari de calitate cu un parchetar certificat

15 decembrie, 2015 | Autor: | Posted in Casa si gradina, Servicii

Exigentele pentru un mediu ambiental confortabil au adus in prim plan folosirea ca material de acoperire a pardoselilor a parchetului din diverse esente de lemn, dar si necesitati de intretinere care impun periodic proceduri de calitate executate de un parchetar certificat pentru readucerea suprafetelor la prestanta dorita.

Zi dupa zi, parchetul din casele noastre, din biroul in care lucram, din spatiul comercial pe care il detinem, este supus unui anumit regim de trafic in functie de destinatia fiecarei incaperi in parte. Desi la prima vedere chiar si un nivel de trafic redus, cum este cel din spatiile rezidentiale obisnuite, in dormitoare spre exemplu, va avea un impact asupra parchetului chiar daca in aparenta acesta poate fi trecut cu vederea. O suprafata lucioasa isi va pierde treptat stralucirea si in conditiile in care intretinerea se situeaza la un nivel decent, iar acest lucru se va accentua cu cat efectul actiunii mecanice se va mentine in timp sau chiar va creste. Sunt in aceste situatii conditii suficiente ca parchetul sa se deterioreze in profunzimea structurii sale din pricina lipsei stratului protector care a fost aplicat la montaj, iar solicitarea pentru refacerea lui trebuie ceruta cat mai curand unui parchetar certificat.

Colaborarea dintre producatorii de parchet si cei care ofera solutii tehnice profesionale complete pentru reconditionarea parchetului aduce in prezent cea mai buna oferta pentru toti utilizatorii care au placat pardoselile cu parchet. Plecand de la solutiile de curatare, la cele pentru reparatii si impregnare protectiva si pana la variantele posibile de lustruire finala, toate aceste operatiuni sunt acum la indemana unui parchetar certificat care are permanent o colaborare de informare si formare in concordanta cu noile metode disponibile in aceasta activitate.

Insasi aparatura cu care se lureaza este conceputa si adaptata cu cerintele si confortul justificat pe care trebuie sa-l resimta beneficiarul care solicita un astfel de serviciu, pentru ca este de inteles ca deranjul si timpul de executie trebuie sa fie minime. Puteti oricand sa solicitati consultanta unui parchetar certificat in privinta lucrarii pe care doritip5 sa o incepeti si cu siguranta veti primi toate amanuntele referitoare la nivelul la care se va desfasura operatiunea de reconditionare, precum si alte amanunte despre cum sa procedati pentru a intretine asa cum se cuvine parchetul.

Daca sunteti pentru prima data in situatia de a programa acest serviciu, cel mai bine este sa cautati un parchetar recomandat care poate prezenta la solicitarea dumneavoastra un portofoliu de clienti cu care a colaborat si care in mod evident au fost multumiti de lucrarile pe care le-au primit.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?