Masinuta electrica, cel mai potrivit cadou pentru copilul tau

27 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Comert

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Copiii sunt extrem de activi social, mai ales daca vorbim despre cei care au implinit deja varsta de 3 ani. La aceasta varsta, copiii beneficiaza de o energie pe care s-ar putea sa constatam ca este aproape inepuizabila avand in vedere ca acestia alearga ziua intreaga dintr-o parte intr-alta, fara a se obosi. In aceste conditii, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le puteti oferi copilului dumneavoastra este fara indoiala o masinuta electrica prin intermediul careia sa invete sa isi coordoneze eficient miscarile dar si sa-si consume o buna parte din energia zilnica de care dispune.

Masinutele electrie, la fel ca si alte obiectedestinate pentrucei mici, se regasesc astazi intr-o diveristate pe care am putea-o numii cu usurinta impresionanta daca luam in calcul faptul ca acestea se regasesc astazi in divertife forme, culori si fucntionalitati, caremai de care mai atractive. Avem astazi insa posibilitatea de a intra in posesia unei masinute electrice si prin intermediul unor magazine de specialitate precum www.bekid.ro, magazine care dispun de o gama variata de masinute electrice la cele mai avantajoase preturi. Iata insa cateva aspecte deosebit de importante pe care trebuie sa le ai in vedere atuncicand ii achizitionezi celui mic o masinuta electrica.

Masinute electrice – Bekid.ro

O masinuta electrica trebuie intr-o prima etapa sa fie un obiect sigur mai inainte de toate. In general, toate masinutele electrice pentru copii dispun de centuri de siguranta avand in vedere ca acestia se pot lovii in orice moment atunci cand utilizeaza astfel de obiecte. In plus, aveti in vedere ca masinuta sa dispuna simulta nde un spatar solid care sa ii mentina coloana in pozitie corespunzatoare. Aceste aspecte sunt doua dintre lucrururile pe care trebuie sa le avem in vedere in momentul in care alegem orice masinuta electrica.

Un alt aspect deosebit de important este dat de puterea maisnutei electrice. La varsta ceva mai fragede este indicat sa luam in calcul o putere ceva mai mica pentru un nivel de siguranta mai ridicat. Masinutele elctrice sunt in general propulaste de baterii de 6V, 12V sau respectiv 24V. O masinuta electrica poate circula cu o viteza de 4 km/h, sau viteza normala pe care o are un adult atunci cand merge si pana la viteze de 25 km/h, viteze total nepotrivite pentru copii foarte mici.

In materie de design, s-ar putea sa consatatari ca cel mic este cel mai bun sfatuitor in acest sens avand in vedere ca acesta este singurul aspect care conteaza pentru cei mici. Masinutele electrice pot astfel dispune de o serie de fucntionalitati precum schimbator de viteze, faruri, limitator de viteze, telecomanda pentru control, etc.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?