Cartile Montessori, la mare cautare

21 decembrie, 2016 | Autor: | Posted in Educatia copiilor

Libris recomanda parintilor si educatorilor noua editie de carti Montessori.

edcatie montessoriDe multa vreme, educatia copiilor de varsta prescolara prin metodele renumitei doctorite Maria Montessori este tot mai cautata si apreciata si in Romania.

Tot mai multe gradinite si unitati scolare au inclus in programul lor metodele de lucru sustinute si aplicate de Maria Montessori. Aceasta a trait intre anii 1870 si 1907, a fost de origine italiana si a devenit un stralucit medic si pedagog datorita principiilor aplicate in cresterea si educarea copiilor.

Pentru a veni in intampinarea tuturor dascalilor, parintilor si bunicilor dispusi sa alega pentru micutii lor cele mai noi si eficiente materiale Montessori, Libris.ro are pe rafturile virtuale o intreaga colectie de produse concepute de reputatul medic italian. Sunt la dispozitia clientilor povesti si jocuri menite sa-i ajute pe micuti sa se dezvolte armonios si in perfecta rezonanta cu varsta si dezvoltarea fiecaruia.

Veti gasi pe www.libris.ro inclusiv cartea in limba engleza: „Shape Work”, de Hobby George, cu reducere la pretul de 28,75 lei (livrarea se face in 15 zile lucratoare). Va recomandam „100 de activitati stimulatoare Montessori”, de Eve Hermann, „Caietul meu Montessori”, autor Marie Kirchner, pentru copiii de 3 ani si peste (Pret 21,19 lei), scrierea semnelor grafice, scrierea cursiva a literelor, exercitii pentru pregatirea scrisului, materiale de colorat si decupat, planse cu abtibilduri si multe altele.

Pedagogia Montessoriana se aplica atat in scoli private cat si publice din intreaga lume, fiind adaptata si foarte utila si pentru copiii cu nevoi speciale. In toate aceste unitati, metodele de lucru cu copiii se bazeaza pe numarul mare de materiale concepute de M.Montessori. O buna parte din acestea le gasiti pe Libris.ro, in categoria Carti pentru copii.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?