Numele de domeniu de la Gazduire.ro, identitatea afacerii tale online

20 februarie, 2017 | Autor: | Posted in Domenii

Atunci cand vorbim despre afaceri online, cu siguranta trebuie sa luam in calcul ca fiecare dintre acestea au o identitate proprie reprezentata prin adresa web. Numele de domeniu reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri online avand in vedere faptul ca acesta este principalul aspect cu care utilizatorii intra in contact. Alegerea unui nume de domeniu a devenit in conditiile actuale mai mult decat o simpla provocare daca luam in calcul faptul ca Internetul este compus astazi din cateva miliarde de nume de domeniu.

Cu toate ca numele de domeniu joaca un rol fundamental in tot ceea ce inseamna o afacere online, nu de putine ori avem tendinta de a neglija aproape in totalitate acest lucru atunci cand suntem pusi in situatia de a-l alege. Inregistrarea numelui de domeniu se poate face cu mare usurinta prin intermediul companiilor care ofera astfel de servicii. Un exemplu de astfel de companie este Sc Gazduire Web Srl, companie care detine site-ul https://www.gazduire.ro/inregistrare-domenii Iata insa de ce este foarte important sa acordam o mare atentie numelui de domeniu.

   1. Utilizatorii au nevoie de nume de domeniu usor de memorat.

    Aceasta este poate una dintre regulile de aur ale alegerii unui nume de domeniu. De cele mai multe ori optam pentru nume de domeniu lungi si care ni se par mai relevante din punctul nostru de vedere, insa nu de putine ori putem constata faptul ca utilizatorii cauta nume de domeniu cat mai scurte pe care sa le poata memora si introduce cu usurinta. In plus, un alt aspect important este acela de a evita in totalitate utilizarea de simboluri sau diverse cifre in cadrul acestor nume. In ambele situatii acestean nu fac decat sa ingreuneze memorarea unui nume de domeniu.

   2. Extensiile joaca un rol important pentru publicul tinta.

    Extensiile sunt de asemenea aspecte pe care din diferse motive le neglijam si care joaca un rol important pentru site-urile online. Daca produsele si serviciile pe care le comercializam sunt destinate exclusiv cetatenilor Romaniei, cu siguranta cea mai potrivita alegere in acest sens este extensia .ro. Daca insa aceste produse si servicii sunt destinate si locuitorilor din alte state, atunci cu siguranta extensia .com sau .org reprezinta alegeri ideale.

Sc Gazduire Web Srl este o companie care ofera o diversitate de servicii web precum inregistrare domenii sau web hosting si care pot fi achizitionate la preturi avantajoase.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?