Ploaie de vara, cu premii, doar pentru bloggeri

19 iunie, 2015 | Autor: | Posted in Comunicate de presa

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ploaie de vara, cu premii, doar pentru bloggeri!

 

Ce te faci atunci cand ploua? Stai in casa 🙂 Te asteptai la un alt raspuns, nu-i asa?

Ei bine este si un alt raspuns…si anume te bucuri, mai ales daca esti unul din cei care participa la concursul Vara Bloggerilor de pe BlogAwards unde ploua cu premii. Ce inseamna acest concurs? Hai sa-l luam putin la ‘purecat’ si sa va zic ce inseamna asta pentru bloggerul participant.

Pentru blogger inseamna popularitate, atat pentru el cat si pentru bloggul lui. Bineinteles, sunt cateva conditii si prima din ele ar fi sa se priceapa cat de cat la a face un continut original postarii. Nimanui nu-i plac plagiatorii iar daca incerci sa iti insusesti un material care nu iti apartine vei fi penalizat. Nu, nu, nu vrem asa ceva. Pai si vazand ce premii sunt puse la bataie cum sa nu vrei sa iti pui mintea la contributie? Marele premiu este o tableta Samsung. Inca nu te-a convins asta? Atunci ce zici de vouchere de cumparaturi? O sa fie de la copil.ro, Cbstore.ro, tpb.ro si lista ar mai putea continua inca. Vrei o placa de par? Check. Avem ca premiu. Vrei seturi de cosmetica? Check. Avem si din astea. Smartphone Nokia, Alview, de la Vivat Familia. Si, vor urma si inca 15 premii surpriza pentru primii 10 clasati de la sponsori inca neanuntati.

Ce mai inseamna participarea la acest concurs? Inseamna oportunitatea de a intra si face parte dintr-o frumoasa familie. Nu vreau sa sune mafiot, dar „mafia” asta a bloggerilor este o familie al naibii de frumoasa. Dupa ce ajungi sa-i cunosti si le aflii povestile o sa te bucuri ca faci si tu parte.

Asa ca, haideti toti bloggerii, cu mic, cu mare, de la cel incepator pana la cel experimentat si scrieti articole, si cu putina indemanare si pricepere poate veti fi si voi unii din cei norocosi. Partea frumoasa la acest concurs (de parca premiile nu sunt de ajuns) este ca totul se desfasoara fairplay. Punctajul e clar de la inceput, sti ce ai de facut,sti unde ai de facut tot ce-ti mai ramane este sa te duci si sa faci. Citandu-l pe contemporanul nostru Shia LaBeouf “..do it! Just do it!!”

Campaniile individuale sunt accesibile tuturor bloggerilor, deci veniti sa ne concuram si sa castigam 😉

PS: mai ca uitam, termenul limita este 15 August 2015.

vara bloggerilor

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_googleplus][/vc_column][/vc_row]

Distribuie postarea
Share
Comentariile sunt închise pentru Ploaie de vara, cu premii, doar pentru bloggeri

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.