Reguli pentru scrierea si publicarea articolelor

Atentie: nerespectarea acestui regulament atrage dupa sine stergerea articolului si banarea utilizatorului.

Pentru a publica un articol sau comunicat de presa pe acest site este necesar sa respectati urmatorul regulament:

 

Articole unice

Articolul pe care il scri trebuie sa fie unic si original, scris expres pentru publica-articole.ro. Nu sunt acceptate articolele copiate de pe alte situri, sau cu mici modificari. Drepturile de autor trebuie sa ii revina strict persoanei care publica articolul.

Ce scrii in articol?

Poti scrie in articol despre ce anume doresti sa promovezi. Ofera cititorilor informatii despre afacerea pe care o ai sau despre ce anume doresti sa incepi in viitor. Incearca sa nu faci reclama in mod direct. Cititorii doresc, mai degraba, sa afle informatii noi si utile despre produse, sau servicii, pe care le-ar putea achizitiona la un moment dat.

Ce fel de articole nu sunt acceptate?

Toate nisele ilegale, sau imorale nu sunt acceptate. Aici enumeram pornografie, jocuri de noroc, tutun, alcool, hacking, instigare la violenta, rasism, terorism, etc.

Atentie! Articolele trebuie sa fie de minim 250 de cuvinte pentru a ramane publicate pe site si sunt acceptate maxim 1 link la un astfel de articol. Daca se poasteaza articole peste 500 de cuvinte, atunci sunt acceptate 2 link-uri.

 

Distribuie postarea
Share