Reparatii cutii viteze camioane, pe tot teritoriul tarii

26 noiembrie, 2017 | Autor: | Posted in Auto

Munca de reparatii cutii viteze camioane necesita foarte multa pricepere si specializare. Bineinteles, o cutie de viteza este un ansamblu de roti dintate la care reparatia este facuta de un mecanic specializat. Acesta stie cum sa lucreze cu piesele respective, cum sa le alinieze pentru pozitionarea lor corecta.

Mai nou insa la cutiile de viteze automate problema se complica, sistemul are deja multe componente electrice care la fel necesita din cand in cand reparatii. Acesta este motivul pentru care pentru astfel de reparatii este important sa apelam la profesionsiti bine pregatiti si cu dotari corespunzatoare.

Proprietarii de camioane trebuie sa-si caute profesionisti pentru reparatiile facute pe cutia de viteza a camionului, sa nu lase aceasta munca pe mana unor amatori. Acest lucru putem spune ca este normalitatea spre care trebuie sa tinda piata auto si de camioane, un segment foarte important in transportul de marfuri.

Calitatea in reparatii cutii viteze camioane

De multe ori firmele de transport marfuri care au flota de camioane, au si propriul service camioane unde isi pot repara masinile sau au un contract de intretinere cu un service autorizat pentru intretinerea acestora.

Alegerea sa ai propriul tau atelier de intretinere si reparatii camioane este un lucru costisitor si nu intotdeauna merita, decat daca acesta se axeaza doar pe reparatii generale si nu pe specializari. De exemplu pentru reparatii cutii viteze camioane este necesar personal calificat ceea ce este costisitor si este o reparatie care nu se face atat de frecvent incat sa justifice angajarea unui specialist.

In astfel de cazuri exista doua posibilitati, ori se angajeaza un profesionist pentru lucrare, ori se apeleaza la o firma specializata in reparatii cutii viteze camioane cum este si firma SC MOROGEC AUTO SRL, care este profesionista in astfel de lucrari si poate ajuta in astfel de situatii. Cutiile de viteze pot fi trimise prin curierat la service unde sunt reparate si trimise inapoi cu acelasi sistem de curierat.

Serviciul de reparatii cutii viteze cu transport inclus

Acest tip de serviciu se adreseaza direct persoanelor care au nevoie doar de repararea cutiei de viteza si nu sunt din localitatea Baia Mare ca sa poate ajunge la service. Clientii din alte localitati trebuie doar sa demonteze cutia de viteze de pe camion, s-o fixeze pe un palet incat aceasta sa nu se deplaseze in timpul transportului si sa astepte ridicarea lui ca si colet cu scopul de a fi transportat la firma SC MOROGEC AUTO SRL pentru reparatii.

Dupa repararea cutiei de viteza, aceasta este trimisa inapoi acasa iar plata modica pentru transport va aparea pe factura de reparatii. Acest serviciu de reparatii cutii viteze cu transport inclus, ajuta foarte mult firmele de pe intreg teritoriul tarii care doresc sa-si repare cutia de viteza la firma noastra.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?