Sandu Babasan: Blugento este o platforma ecommerce bazata pe Magento care aduce o serie de avantaje magazinelor online

25 noiembrie, 2017 | Autor: | Posted in Internet

Internetul s-a dezvoltat atat de mult incat a devenit unul dintre mediile cu un potential urias pentru comert. Numarul din ce in ce mai mare de magazine online nu face altceva decat sa confirme faptul ca din ce in ce mai multi oameni cauta astazi sa isi lanseze diverse proiecte online prin intermediul carora sa poata vinde. Lansarea unui magazin online pe o piata deja mult prea competitiva impunne desigur o serie de provocari avand in vedere ca o decizie luata gresit poate compromite complet un magazin online cu potential. Una dintre deciziile fundamentale care trebui luate cu maxima responsabilitate este cea cu privire la alegerea unei platforme ecommerce.

Platformele ecommerce au o importanta majora pentru magazinele online in ideea ca acestea au un impact major asupra modului in care functioneaza un magazin dar si asupra evolutiei acestuia in timp. Blugento este o platforma ecommerce foarte bine cotata, bazata pe Magento, care aduce numeroase avantaje magazinelor online si care in fond pregateste toate aceste magazine pentru succes. Iata cateva dintre cele mai importante particularitati si avantaje ale acestei platforme.

Magazinul se poate personaliza dupa bunul plac.

Daca modul in care arata un magazin nu era un lucru foarte relevant pentru utilizatori cu cativa ani in urma, astazi modul in care arata un magazin poate spune foarte multe lucruri despre atentia pe care un administrator o acorda utilizatorilor sai. Un magazin modern inseamna in conditiile actuale un magazin care dispune de un design adaptat specificului acestuia. Prin alegerea platformei Blugento, se va putea uita complet de template-urile gratuite care sunt foarte limitate si care nu permit un grad foarte mare de personalizare, deci magazinul va arata intr-un mod nepotrivit pentru utilizatorul modern care este mult mai selectiv cu site-urile pe care alege sa navigheze.

Toate solutiile de care ai nevoie sunt deja integrate.

Pentru a putea administra corespunzator un magazin online, ai nevoie de o serie de functii destul de diversa. Platformele ecommerce clasice nu dispun de astfel de functii, astfel ca ele trebuiau achizitonate separat. Blugento este o platforma care dispune de toate functiile de baza Magento, precum si numeroase alte functii deosebit de utile care te vor ajuta sa administrezi magazinul mult mai usor. In plus, toate serviciile integrate sunt in acelasi timp si localizate, astfel ca magazinul va veni complet localizat pentru Romania, atat in ceea ce priveste cerintele legislative, precum si pe cele de natura comerciala.

Magazinul tau este deja optimizat pentru toate dispozitivele.

In lumea moderna in care traim, mobilitatea a devenit un factor foarte important pentru fiecare dintre noi, fapt pentru care dispozitivele mobile reprezinta astazi principalul mod prin care se realizeaza cautari pe Intenret. Blugento este o platforma care vine la pachet cu un design responsive, astfel ca site-ul se ca adapta in mod automat, in functie de dispozitivul folosit de catre utilizator. Acest lucru este avantajos avand in vedere ca algerea unei platforme care nu dispune de o varianta responsive necesita implementarea acesteia ulterior, desigur contra-cost.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?