Sandu Babasan: Vrei sa lansezi un magazin online? Iata de ce ai nevoie de Magento

20 decembrie, 2016 | Autor: | Posted in Internet

Lansarea unui magazin online pare la o prima impresie o sarcina extrem de usoara avand in vedere ca astazi avem acces la o serie de platforme care ne pot asigura o lansare de succes. Ceea ce multi administratori de magazine nu constientizeaza insa in astfel de momente este faptul ca platforma pe care este creat site-ul joaca un rol deosebit de important pentru functioalitatea unui magazin. De cele mai multe ori aceste alegeri sunt facute strict in functie de costuri, astfel ca nu de putine ori numerosi webmasteri se confrunta cu problemele specifice utilizarii unor platforme invechite.

De ce Magento?

Raspunsul este cat se poate de simplu, in conditiile actuale, orice magazin online, indiferent de domeniul de activitate necesita in mod obligatoriu o platforma care sa contina un set complet de functionalitati. Magento este o platforma care a devenit una dintre cele mai populare in intreaga lume, fiind utilizata atat de catre micii comercianti, cat si de catre cele mai importante companii din intreaga lume. La ora actuala, Magento este de departe platforma cea mai bogata in functionalitati si care dispune de cel mai mare numar de programatori in intreaga lume.

Platforma ecommerce – www.blugento.ro

Unul dintre marile avantaje ale acestei platforme este dat de performanta si de stabilitatea de care dispune. Desi poate este una dintre cele mai pretentioase platforme atunci cand vine vorba despre resurse, cert este faptul ca spre deosebire de WooCommerce, in momentul in care ajungem la peste 2000 de produse, aceasta platforma functioneaza excelent in timp ce WooCommerce devine din ce in ce mai lent, chiar daca necesita un numar mult mai redus de resurse.

Desi in general nu se pune foarte mare accent pe platforme in marea majoritate a cazurilor atunci cand se doreste crearea unui magazin online, este foarte important insa sa luam in calcul faptul ca platforma pe care vrem sa crestem ca si afacere este deosebit de importanta. Magento reprezinta de departe una dintre cele mai bune solutii, chiar daca multi webmasteri o privesc ca pe o solutie de start-up destul de costisitoare.

www.blugento.ro este o platforma ecommerce moderna bazata pe Magento care va asigura magazinului dumneavoastra online toate functionalitatile necesare pentru o lansare si o intretinere a acestuia corespunzatoare. In plus, Bluegento este potrivit pentru magazinele de orice dimensiune dat fiind faptul ca acesta pune la dispozitia clientilor numeroase pachete, in functie de necesitatile fiecarui magazin in parte.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?