Sarbatoreste Craciunul, daruind produse de pe Libris

17 decembrie, 2016 | Autor: | Posted in Copii

Lectura si muzica preferata iti vor infrumuseta sarbatorile.

de craciunFii Mos Craciun pentru cei dragi si ofera-le de sarbatori daruri de suflet, menite sa-i poarte intr-o calatorie imaginara pe taramul cunoasterii si al dobandirii de noi si noi informatii.

Ce dar poate fi mai potrivit decat cartile preferate ? Langa bradul cu lumini, lectura si colindele vor face ca sarbatorile de iarna din acest an sa fie si mai deosebite.

Nu te lasa coplesit de febra cumparaturilor si teama ca nu vei reusi sa cumperi din timp cadouri! Intra pe www.libris.ro si vei fi surprins sa descoperi cat de usor este sa faci cumparaturi pentru tine si cei apropiati.

Pe site-ul celei mai mari librarii online din Romania- Libris.ro- te asteapta mii de produse: de la cartile ce acopera toate domeniile de interes si activitate, pana la albume muzicale, DVD-uri cu filme si reportaje documentare, povesti audio pentru copiijocuri pentru copii si jucarii, materiale educative pentru copii, precum si accesorii concepute special pentru a însoti serile voastre de lectura sau pentru a fi oferite in dar.

Alege categoria care te intereseaza si fa un tur virtual printre nenumaratele titluri de carte si CD-uri muzicale. Gasesti toate informatiile de baza de care ai nevoie: descrierea subiectului, cuprinsul cartii, date despre editura, detalii despre autor, numarul de pagini, pretul actualizat, conditii de transport, modalitatea de plata etc. In plus, in fiecare saptamana, Libris.ro desfasoara campanii online cu mari reduceri de pret atat la carti cat si la muzica si jucarii.

Campaniile sunt insotite de premii obtinute prin tragere la sorti sau de cadouri surpriza oferite clientilor fideli si nu numai. Din respect pentru oameni si carti !

Si acestea nu sunt singurele vesti bune: Libris Brasov ofera transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara, la toate comenzile plasate pe site care ating pragul de 30 de lei.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?