Skarp – Aparatul de ras cu laser

1 octombrie, 2015 | Autor: | Posted in Pentru barbati, Pentru femei, Stiri

Da, incet, incet se pare ca mergem spre era ‘Star Wars’. Dupa cum spune si titlul articolului cativa baieti din Suedia s-au gandit ca un aparat de ras cu 2, 3 sau 4 lame nu este chiar cel mai bun (pentru ca irita, pentru smulge, pentru ca se strica repede) si dupa o munca de cativa ani au reusit sa scoata pe piata primul prototip de aparat de ras cu laser.

Bineinteles ca o asemenea stire atrage atentie, cum fost si cazul de fata, iar inventatorii au reusit sa stranga 1.5 milioane de dolari din sponsorizari pana acum. Momentan este inca un proiect in lucru. Sunt convins ca mai trebuie destula vreme pana sa-l faca sa nu fie deloc periculos pentru utilizator.

skarp aparat de ras cu laser culoare gri

Skarp – Aparat de barbierit cu laser

Aparatul se numeste momentan Skarp, ceea ce in suedeza inseamna ascutit. Taierea propriu-zisa se face prin topirea unor celule din firul de par, ceea ce permite efectuarea unui barbierit foarte precis si la nivelul pielii.

Urmeaza sa fie lansat pe piata in Martie 2016. Sa vedem la ce pret? Si oare cum o sa contracareze Gilette acest concurent?

Mai jos aveti filmuletul de prezentare facut de inventatori

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?