Slinguri cu inele si pouchuri – partea 2

12 iulie, 2015 | Autor: | Posted in Copii, Nou-nascuti

Cum alegi un sling cu inele?

Sunt cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi un sling cu inele: marimea de care vei avea nevoie, veti unul sau mai multi purtatori, ce material ti se potriveste cel mai bine si stilul de cusatura pe umar.

Stilul de coasere pe umar: aceasta este una dintre cele mai diversificate trasaturi ale slingului cu inele. Nu exista una care sa fie cea mai buna. Preferintele legate de acest aspect difera de la o persoana la alta. Cele mai multe slinguri cu inele sunt destinate pentru a fi purtate pe oricare dintre umeri. Singura exceptie o reprezinta slingul P care este facut ca sa fie purtat doar pe unul dintre umeri, fara a exista posibilitatea de schimbare.

Coada: partea slingului care se extinde de la inele in spate este denumita coada. Desi este necesara o anumita lungime a cozii pentru ca slingul sa poata fi folosit in siguranta, ramane la latitudinea fiecaruia daca isi doreste o lungime pana la glesne, sau pana la talie, sau ceva intermediar. Cozile pot avea buzunare, pot fi conice sau drepte. Din nou este o chestiune care depinde de gusturile si preferintele fiecaruia. Coada este un accesoriu foarte bun atunci cand alaptati, sau pentru protective impotriva soarelui sau a frigului atunci cand bebelusul doarme.

Marimea: unul din aspectele placate ale clingului cu inele este flexibilitatea in a alege marimea. Pentru o persoana acelasi sling poate sa ajunga pana la genunchi iar pentru alta pana la talie, dar ambele pot folosi slinguri in perfecta siguranta.

Materialul: slingurile cu inele sunt fabricate dintr-o gama foarte diversificata de material, de la cele mai de baza din bumbac pana la modelele de ‘lux’ facute din matase. Inul sau canepa sunt de asemenea doua  materiale populare pentru perioada verii atunci cand temperaturile de afara sunt ridicate. Materialele folosite difera in grosime si rezistenta, asa ca obligatoriu sa intrebati producatorul (sau vanzatorul) in caz ca doriti ceva anume cu privire la aceste aspecte. Unii producatori ofera slinguri cu diverse broderii sau printuri imprimate cu folie lavabila de foarte inalta calitate si care rezista la multe spalari. http://www.mamagolo.com/magazin/slinguri

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 86 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns