Stiai ca micoza piciorului se poate trata? vezi cum!

9 ianuarie, 2017 | Autor: | Posted in Tratamente

Fungalor este un produs nou aparut pe piata romaneasca, asa ca sunt inca putine persoane care au folosit acest tratament, de aceea inca nu am gasit pe vreun forum de discutii un topic dedicat in exclusivitate acestei creme. Totusi, am gasit si cateva persoane care spun ca au avut incredere sa cumpere produsul si au folosit cu succes crema Fungalor.

Persoanele care au urmat tratamentul cu crema Fungalor mai spun ca, pe langa faptul ca au folosit-o de doua ori pe zi, au fost foarte atente cu respectarea masurilor igienice care sunt foarte importante in cazul celor care sufera de aceasta problema. Purtarea goala a picioarelor (aerisirea lor) cat mai mult posibil, taierea unghiilor si curatarea constanta a acestora sunt doua masuri de igiena respectate de toate persoanele care au avut rezultate rapide impotriva ciupercii piciorului folosind crema Fungalor.

Ce indicatii si contraindicatii aflam din prospect despre Crema Fungalor

Citind prospectul care insoteste acest crema Fungalor aflam ca aceasta este un tratament ce poate fi folosit atat in scop terapeutic cat si profilactic pentru micoza piciorului, crema avand capacitatea de a actiona chiar si in straturile dure ale pielii, ceea ce putine astfel de tratamente reusesc.

Producatorii ne spun ca crema Fungalor se aplica de doua ori pe zi in jurul unghiei, sub varful ei, si peste stratul extern dur, acelular ce acoperă suprafața pielii.

In cazul in care micoza se afla pe sau intre degete, aceasta se va lasa crema fie absorbita de piele, iar aceasta sa se usuce, inainte de a fi folosita la nivelul unghiei. Raspandirea infectiei poate fi prevenita mai bine daca aplicati crema si in pe degetul sanatos aflat in imediata apropiere a zonei infectate.

Sfatul pentru o actiune cat mai eficienta a cremei este acela de a acoperi piciorul cu o soseta abia dupa ce constatati ca s-a absorbit bine substanta la nivelul pielii si unghiei.

Un detaliu foarte important despre crema Fungalor este faptul ca nu are niciun efect secundar si nici contraindicatii, ceea ce face sigura folosirea acestui tratament. Crema nu intra in conflict cu alte substante medicamentoase pe care unele persoane sunt uneori nevoite sa le foloseasca.

Dupa ce va vindecati de ciuperca piciorului este foarte important sa pastrati cateva reguli igienice de baza pentru a preveni reaparitia acesteia. Incercati sa va mentineti pielea curata si uscata tot timpul, iar spatiile dintre degete trebuie sterse foarte bine dupa contactul cu apa. Folositi sosete de bumbac pe care e bine sa le schimbati de doua ori pe zi, precum si incaltaminte confectionata din piele naturala sau din alte materiale care permit pielii piciorului sa respire pentru ca prevenirea unei boli e mai ieftina decat tratarea ei.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?