Sugestii pentru inchirieri masini in aeroportul Otopeni

21 martie, 2016 | Autor: | Posted in Auto

Atunci cand va propuneti sa apelati la serviciile unei agentii specializate pe inchirieri auto Otopeni, trebuie sa aveti cateva informatii de baza despre ofertele acesteia, iar in cazul in care pana acum nu ati mai inchiriat masini si cateva detalii referitoare la proceduri. Majoritatea persoanelor care aleg sa colaboreze cu aceste societati lo9cale, sunt turistii care aterizeaza in aeroportul Henri Coanda din Otopeni. De obicei rezervarile se fac cu cateva zile sau luni inainte ca respectivii clienti sa preia autoturismele. In primul rand cei care folosesc frecvent agentiile de inchirieri auto Otopeni, stiu ca se pot bucura de reduceri consistente de bani atunci cand aleg sa faca din timp rezervarile, mai mult decat atat au si certitudinea ca vor conduce masina pe care au solicitat-o. Daca si dumneavoastra doriti sa beneficiati de ofertele unei companii de inchirieri masini aeroport Otopeni, va prezentam modul in care o puteti face in mod eficient.
1.Nu va aruncati cu capul inainte catre prima companie de inchirieri masini aeroport Otopeni care va iese in cale, sfatul nostru este sa verificati mai multe agentii si sa o alegeti pe cea care se incadreaza in solicitarile dumneavoastra, atat legate de costul serviciilor oferite cat si de disponibilitatea masinii pe care o doriti.
2.Consultati cu atentie sectiunea in care vi se specifica conditiile de inchiriere, aici trebuie sa cititi cu atentie care sunt drepturile si obligatiile dumneavoastra, precum si cele ale companiei care va furnizeaza acest tip de serviciu.
3.Calculati pe site-ul companiei pretul total al zilelor de inchiriere, ce includ aceste costuri, care sunt asigurarile incluse in pretul masinii.
4.Interesati-va daca agentia de inchirieri auto Otopeni va poate preda masina direct in aeroport sau daca dumneavoastra va trebui sa va deplasati catre sediul acestora. Recomandarea noastra este sa va orientati catre o colaborare cu cele care va aduc masina direct la terminalul sosiri, astfel veti evita timpul pe care l-ati pierde cu deplasarea catre sediul firmei.
5.Intrebati detalii referitoare la starea tehnica a masinii pe care urmeaza sa o preluati precum si ce an de fabricatie este modelul.
6.Verificati daca permisul de conducere pe care dumneavoastra il detineti, poate fi folosit si pe drumurile publice din Romania. Permisul de conducere obtinut in alte tari din afara Uniunii Europene, poate necesita autorizari in plus de la politia din tara dumneavoastra.
Respectati aceste sfaturi si va garantam ca veti face cea mai buna alegere in materie de inchirieri auto Otopeni.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?