Tableta se blocheaza cand o aprinzi? Trebuie sa o resoftezi!

8 octombrie, 2016 | Autor: | Posted in Gadgeturi, IT

Tabletele sunt la mare cautare desi nu toate tabletele de pe piata romaneasca sunt si de calitate. Chiar si asa, se poate intampla chiar si la tabletele brandurilor consacrate precum Apple sau Samsung dar cu precadere la tabletele chinezesti.

Atunci cand aprind tableta, multi utilizatori au surpriza ca tableta sa se aprinda dar sa se blocheze procesul la logoul producatorului. Aceasta este una dintre cele mai frustrante buguri pe care le intalnesc utilizatorii de tablete dar rezolvarea de multe ori este foarte simpla si ieftina.

Pentru a scapa de problema blocarii tabletei la logo, tot ce trebuie sa faceti este sa o duceti la un service de tablete pentru resoftare.
Pentru resoftare tableta android sau iOS nu ar trebui sa platiti mai mult de 50-100 de lei, pretul putand varia in functie de tableta pe care o detineti dar si de orasul in care locuiti.

resoftare tablete

Resoftam singuri?

Resoftarea tabletei se poate face si de catre dumneavoastra, acasa, insa nu va recomandam sa faceti asta daca nu aveti un minim de cunostinte, timp si rabdare. La anumite modele de tablete, firmware-ul necesar se gaseste mai greu si se poate intampla ca acesta nici sa nu functioneze corect dar tehnicienii de la un service vor stii ce e de facut in fiecare dintre situatii si iti vor resofta tableta asa cum trebuie.
Totusi, daca doriti sa incercati acest lucru va trebui sa incepeti de la pagina producatorului unde sa cautati informatii despre firmware-ul modelului de tableta pe care il detineti si de asemenea va trebui sa urmariti cateva turoriale despre resoftarea tabletei, de preferat sa gasiti un tutorial in care se resofteaza o tableta exact ca a dvs.

Cand se ajunge la resoftarea tabletei?

Tableta mai poate ajunge in situatia de a se bloca la logo dupa instalarea unor aplicatii malitioase sau care genereaza un conflict, fie in urma unei virusari. Resoftarea va face tableta din nou functionala si va elimina problema blocarii tabletei.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns