Ce trebuie sa stii despre laptopurile second hand

posted in: Calculatoare, IT | 0

Daca de multe ori te-ai simtit confuz in ceea ce priveste diferenta dintre un laptop second hand si unul renew, atunci ai nimerit unde trebuie. Acest articol este conceput pentru a face paralela intre cele doua tipuri de laptouri si pentru a evidentia avantajele unui laptop renew.

Un laptop renew este un laptop care a fost utilizat in magazinele de prezentare sau a fost trimis inapoi in fabrica din motive diverse, avand mici defectiuni de fabricare sau anomalii in functionare. Daca ar fi sa folosim un termen mai uzual, sau cu alte cuvinte sa ii spunem mai pe romaneste, atunci am putea spune ca un laptop renew = un laptop reconditionat.

Daca un laptop second hand http://www.interpc.ro/laptopuri-second-hand/ este un laptop care a avut un alt proprietar, deci a fost utilizat pentru un timp mai indelungat, un laptop renew este foarte putin utilizat sau chiar deloc, el nu a avut in fapt niciun proprietar in prealabil ci a fost folosit ca tester.

O alta diferenta intre cele doua tipuri de laptopuri este pretul. Desigur ca laptopurile second hand vin la un pret mult mai mic decat cele renew, dar diferentele sunt considerabile si atunci se subintelege ca vom plati mai mult pentru un laptop de conditie mai buna.

Pentru a ne lamuri complet, am putea spune ca intre laptopurile second hand si cele noi,  exista si calea de mijoc  reprezentata de laptopurile renew.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *