4 Tipuri de fata si 4 metode de aplicare Fardului de obraz

posted in: Infrumusetare, Uncategorized | 0

Inainte de a aplica fardul de obraz, pentru a realiza un machiaj simplu sau profesional, trebuie sa tii cont de tipul de persoana,  in special de caracteristicile fetei si de calitatea fardului de obraz.

Pentru a alege un fard de obraz profesional si de cea mai buna calitate, poti intra pe site-ul https://www.paese.ro/fard-de-obraz-203, alegand spre exemplu, Fard De Obraz Cu Ulei De Argan – Blush With Argan Oil, care este usor de folosit datorita continutului de ulei de argan si cu care vei obtine culoarea dorita.

Caracteristicile fetei:

         1. Fata rotunda

Daca doresti sa ajustezi forma fetei si sa fie vizual mai putin lata, se recomanda sa folosesti fard de obraz in nuante inchise, spre exemplu o culoare apropiata de nuanta vinului rosu sau de maro.

Traseaza o linie ampla de la centru catre barbie. Este important ca pe partea de sus a obrajilor sa aplici mai putin fard de obraz, decat pe partea de jos.

Fardul de obraz de culoare rosie se aplica in directia coltului exterior al sprancenelor si tamplelor.2

         2. Fata patrata

Pentru a ingusta partile laterale, trebuie sa aplici fard de obraz de jos in sus.

Fardul de obraz se aplica pe partea de jos a obrajilor, dupa care trebuie umbrit bine spre tample.

Nu pune in valoare pometii, deoarece forma patrata a fetei este deja pronuntata.

         3. Fata ovala

Blush-ul pentru obraji trebuie aplicat in forma de semicerc, iar o cantitate mica de praf se aplica pe partea inferioara a barbiei.

Nu trebuie sa uiti partea inferioara a fruntii, deoarece pe aceasta zona este necesar sa aplici o cantitate mica de fard de obraz.

Datorita formei ovale regulate a fetei, fardul de obraz poate fi aplicat atat pe obraji cat si pe pometi, neexistand nicio restrictie.

Cea mai buna optiune ar fi sa zambesti atunci cand aplici fardul de obraz, pentru ca obrajii sa devina proeminenti si sa poti aplica mult mai usor.

         4. Fata triunghiulara sau in forma de inima

Pentru a corecta pometii largi si barbia ingusta, trebuie umbrita zona obrajilor.

Este important sa aplici fardul de obraz cu atentie, in mod uniform, incercand sa eviti zonele prea distincte.

Reguli de aplicare a fardului de obraz

Pentru a crea un make-up perfect, trebuie sa urmezi cateva caracteristici de aplicare a blush-ului:

Multe fete nu stiu pe ce parte a obrajilor se aplica fardul de obraz. Determinarea ideala a regiunii este usor de facut, facand un mic test. In primul rand trebuie sa zambesti larg si apoi sa determini centrul obrazului, care poate fi presat cu degetul cufundat in cutia cu fard de obraz. In zona in care acesta se uneste cu urechea, trage cu degetul mare vizual o linie si apoi regland intensitatea culorii. Dupa acest test este imposibil sa nu stii cum sa aplici fardul de obraz.

Pentru a aplica fardul de obraz, ai nevoie de o pensula speciala care este ceva mai groasa, insa nu foarte voluminoasa. Nu este recomandabil sa folosesti pensula conica.

Textura fardului de obraz trebuie sa se simta usor pe piele, creand un strat rezistent.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *