7 accesorii esentiale mesei tale de biliard

posted in: Echipament sportiv | 0

Daca planuiesti sa iti cumperi propria masa de biliard de care sa te bucuri impreuna cu prietenii la orice ora isi doresti, vei avea nevoie si de anumite accesorii pentru a profita la maxim de masa. Pe piata vei gasi o multime de accesorii insa nu este intotdeauna clar care sunt accesoriile esentiale pentru un joc reusit de biliard.

Cu toate ca un set de bile de biliard si doua tacuri sunt suficiente pentru a juca, exista multe alte accesorii care iti pot imbunatati jocul si iti pot da cu adevarat senzatia ca joci biliard la fel cum ai face-o la o sala.

Mai jos vei gasi cateva sugestii pentru accesorii esentiale pe care sa le cumperi alaturi de o masa biliard:

  1. Creta

Creta este foarte importanta pentru un joc reusit. Acest accesoriu este esential doarece impiedica alunecarea tacului de pe bila, oferindu-ti abilitatea de a lovi bila cu mai multa acuratete. De asemenea, ajuta la protectia varfului tacului si prelungirea vietii acestuia.

  1. O perie

Peria este un instrument esential pentru curatarea fetrului cu care este acoperita masa de biliard. Curatarea periodica o va feri de praf si depunerile de creta, ceea ce inseamna ca bilele vor rula cu mai multa usurinta pe suprafata de joc.

  1. Husa

Pentru protectie suplimentara o husa pentru masa de biliard iti va fi foarte utila. Acoperirea cu o husa atunci cand nu o folosesti si curatarea periodica vor asigura o viata indelungata mesei tale de biliard.

  1. Un triunghi pentru bile

Acesta te va ajuta sa asezi bilele in pozitia potrivita pentru joc, fara sa ai prea multe batai de cap. Este vital, de asemenea, pentru anumite jocuri precum Cutthroat Pool.

  1. Solutie pentru curatarea si lustruirea bilelor

Un alt lucru pe care il poti face pentru a-ti proteja atat suprafata de joc cat si bilele este curatarea lor periodica si lustruirea lor cu o solutie speciala, pe care o gasesti in comert.

Solutia va indeparta depunerile de creta, praful, si uleiurile depuse, in timp, prin atingerea bilelor cu mainile. De asemenea, va ajuta la reducerea frecarii cu suprafata de joc.

  1. Un suport pentru tacuri

Un accesoriu grozav pentru ca este atat util cat si o piesa decorativa ce completeaza aspectului oricarei incaperi, mai ales daca este o camera dedicata jocurilor.

  1. Lampi

Multe sali de biliard au acele lampi care atarna asupra meselor de biliard. Amplasarea lor nu este o simpla intamplare sau un obicei in lumea biliardului. Dimpotriva, ele joaca un rol important in joc pentru ca reduc distragerile si calculele gresite prin diminuarea umbrelor si luminilor reflectate in suprafata bilelor.

Acestea sunt accesoriile care te vor ajuta sa te bucuri de jocuri interesante si iti vor prelungi viata mesei de biliard. Desigur, pe piata vei gasi si alte accesorii insa acelea pot fi achizitionate in timp, pe masura ce explorezi jocul de biliard.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *