9 motive sa ii cumperi copilului tau o trotineta

posted in: Copii | 0

In trecut, parintilor le era dificil sa isi convinga copiii sa lase deoparte joaca si sa vina in casa. Acum, insa, majoritatea parintilor trebuie sa recurga la diferite trucuri pentru a-i convinge pe cei mici sa mearga afara si sa se bucure de natura si de compania altor copii. Acesta este unul dintre motivele importante pentru care ai vrea sa ii cumperi celui mic o trotineta.

Iata alte 8 motive pentru care vei vrea sa faci aceasta investitie deloc costisitoare:

1. Copiilor le place sa se plimbe cu trotineta

Copiilor le place mersul pe trotineta deoarece nu este un sport de performanta, unde trebuie sa se conformeze anumitor reguli stricte si sa depuna efort maxim intotdeauna. Mersul pe trotineta este mai mult despre bucuria miscarii decat despre a fi primul sau a atinge anumite standarde.

2. Trotinetele sunt grozave pentru copiii care doresc sa invete cum sa mearga pe bicicleta

Mersul pe trotineta ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile motorii, echilibrul si coordonarea mana-ochi. Toate acestea ii vor pregati pentru mersul pe bicicleta, care este putin mai complex decat mersul pe trotineta.

3. Copiii sunt in siguranta pe trotineta

Trotineta este un mijloc de transport sigur pentru copii, atata timp cat poarta si echipament de protectie si nu folosesc trotineta pe terenuri cu multe obstacole, pietris, balti etc.

4. Trotinetele sunt ieftine

Copilul tau nu are nevoie de cea mai scumpa trotineta copii de pe piata pentru a se distra pe cinste. Desigur, vei dori sa te feresti de trotinetele din cele mai ieftine materiale, pentru ca se pot strica rapid. Insa, in general, o trotineta de buna calitate nu este o investitie importanta, care sa iti scoata sume enorme din buzunar.

5. Trotinetele sunt usor de transportat

O trotineta poate fi transportata cu usurinta inclusiv de catre copil, pe distante mai mici, si de tine, atunci cand drumul este mai lung.

6. Trotinetele sunt durabile

O trotineta de buna calitate poate rezista chiar cateva generatii, daca este intretinuta corespunzator.

7. Trotinetele sunt distractiv de condus.

Distractia este importanta pentru copii, pentru ca ii ajuta sa descopere cu placere lumea din jur. Pe trotineta cel mic poate explora mai rapid lumea inconjuratoare.

8. Mersul pe trotineta este usor de invatat

Copiii au nevoie de provocari pentru a se dezvolta, insa provocarile prea mari ii pot frustra, la varste mici. Sa invete sa mearga pe trotineta este suficient de usor cat sa nu ii demotiveze.

9. Trotinetele sunt prietenoase cu mediul

Invatandu-l pe copil ca miscarea este distractiva, il poti invata si ca mijloacele de transport ecologice, precum trotineta sau bicicleta, sunt usor de folosit. Astfel, exista sanse sa fie mai putin atras de comoditatea masinii, si sa se simta incurajat sa protejeze astfel natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *