Anvelope de vara sau all season?

posted in: Auto | 0

Sezoanele calde sunt mult mai aproape de noi decat ne-am putea imagina, astfel ca este timpul sa facem o serie de schimbari, de la vestimentatie si pana la cele mai mici detalii ale masinii precum anvelopele. Acest articol insa este dedicat anvelopelor, astfel ca ne vom rezuma la aspecte care tin strict de acest subiect. Anvelopele de vara reprezinta fara indoiala preocuparea numarul 1 pentru soferi datroita faptului ca acestea reprezinta o garantie a sigurantei pe intreg parcursul acestui sezon.

Anvelopele de vara se regasesc sub diferite brand-uri si acest lucru pare sa fie una dintre probleme care genereaza adevarate batai de cap in randul soferilor. Mai mult decat atat, anvelopele de vara pot fi achizitionate astazi si prin intermediul magazinelor online de profil, iar un exemplu in acest sens il constituie www.pneunet.ro. Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le retinem despre anvelopele de vara.

 

Anvelope all season – Pneunet.ro

Anvelopele de vara au o durata de viata mult mai mare.

Dintre toate tipurile de anvelope, cele de vara au cea mai mare rezistenta in timp, fiind create special pentru a oferi performante pe un carosabil uscat. Aceste cauciucuri sunt mult mai tari decat cele de iarna, astfel ca ne ofera o stabilitate complet diferita chiar si atunci cand circulam cu viteze mai mari. Aceste cauciucuri insa isi pierd mult din performante daca vorbim de conditii meteo extreme, fapt pentru care in timpul iernii cele create special pentru respectivul sezon au devenit obligatorii.

Ce alegem intre anvelope de vara sau all season?

Cu siguranta este o decizie destul de greu de luat avand in vedere ca in ambele situatii intervine si factorul financiar. Din acest punct de vedere, anvelopele all season am putea spune ca reprezine o investitie mult mai avantajoasa, insa trebuie sa luam in calcul ca aceste anvelope nu ofera aceleasi performante ca pneurile de vara si in plus isi pierd mult din acestea daca intervin conditiile de mediu nefavorabile.

Daca este sa luam insa in calcul performantele pe termen lung si rezistenta in timp a acestor tipuri de pneuri, cu siguranta cele de vara reprezinta o investitie de durata mult mai inteleapta. In cele din urma insa, trebuie sa contientizam faptul ca decizia apartine fiecaruia dintre noi dar pe care trebuie sa o luam intr-o maniera cat se poate de responsabila.

Www.pneunet.ro este un magazin online de anvelope unde avem posibilitatea de a regasi cea mai diversificata gama de astfel de produse la cele mai avantajoase preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *