Apartamente in Floresti Cluj

posted in: Imobiliare | 0

Ansamblul rezidential Green Residence Floresti Cluj s-a nascut din dorinta de a oferi cuplurilor tinere un loc linistit, aproape de natura insa la egala distanta de oras tot ce au nevoie pentru a-si incepe viata in doi.

Ansamblul rezidential Green Residence Floresti Cluj are natura 360 de grade in jurul sau.

Proprietarii apartamentelor din Green Residence au parte de o priveliste de vis. La o distanta de 40 de metri de padurea Floresti si parcul poligon, cu o multitudine puncte comericiale in jur si aproape de 3 statii de autobuz Green Residence este locul potrivit pentru o viata dinamica insa aproape de natura.

Ansamblul Green Residence este prevazut cu parcari pentru toti proprietarii. Fiecare bloc este prevazut cu cate 20 de parcari supraterane.

Daca cauti apartamente in Floresti Cluj atunci trebuie sa vi sa vezi apartamentele din ansamblul Green Residence sunt spatioase, gandite ca spatii deschise. Fiecare nivel are cate 5 apartamente iar fiecare bloc are doar o scara de bloc.

Apartamentele din ansamblul rezidential Green Residence poate fi achizitionate atat cash cat si prin credit oferit de banca.

 

Apartamentele Green Residence din Floresti Cluj sunt localizate in Floresti, pe strada Subcetate la nr.43, la mai putin de 40m de Parcul Poligon. Accesul se face din Strada Tautiului, o artera ce va poate duce catre localitatea Tauti sau catre Drumul European 60 (E60). De la ansamblul Green Residence ai acces rapid catre diferite magazine, centre stomatologice, gradinite si centre comerciale (Lidl, Profi, Carrefour Polus), benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze metropolitane de exemplu liniile M21, M22, M23

 

Ansamblul rezidential Green Residence are trei tipuri de apartamente disponibile:

Apartament cu o camera la 39 mp sau la 47metri patrati. Apartamente cu o camera sunt pe fiecare nivel cate unul si este compartimentat in un dormitor, living cu bucatarie, baie si un hol. Pretul incepe de la 21,500 eur

 

Apartament cu trei camere la 72 de metri patrati la pretul de 40,000eur. Apartamentul vine compartimentat in doua dormitoare, living+bucatarie, baie si balcon. Apartamentul are positionare cu vedere catre padure sau catre parcul poligon. N-E sau S-E

 

Apartament cu 3 camere la 77 mp la pretul de 42,500eur. Aparatamentele aceste de trei camere vin compartimentate in doua dormitoare, living+bucatrie, doua bai si balcon.

 

Toate apartamentele au posibilitatea de a achizitiona si parcare la pretul de 1800eur/parcare.

 

Prima cladire din Ansamblul rezidential Green Residence va fi finalizata in noiembrie 2015, iar cladirea doi are termen de predare aprilie 2016.

 

Pentru detalii va asteptam pe site-ul nostru, sau, la telefon pe numarul 0736,644,074

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *